Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Új iskola? (bővebben lent)

Yoshimura kérdése:

Új iskola? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok remélem tudtok segíteni. Szóval az a helyzet, hogy érettségi után választottam egy szakmát, de időközben rájöttem, hogy mégsem ez az amit később csinálni szeretnék. Gondolkozom, hogy elvégzek valami mást. Ugye az első szakma megszerzése ingyenes. Kérdezném én.. ez abban az esetben is igaz, ha én most kiíratkozok a mostani sulimból és választok mást? Előre is köszönöm! :)
2012. aug. 20. 23:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen. Addig amíg meg nem szerezted az első OKJ-d, addig ingyen tanulsz. Sokan csinálják, hogy elvégeznek 3 szakot is, de a vizsgát csak a 3 szak után, egymás után teszik le, így a végén nem kell fizetni az oktatásért, csak a "pótvizsgákért".
2012. aug. 20. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!