Szept.3-ig kell befizetnem, az első félévemet az egyetemen, de a diákhitel csak egy hónap múlva jön meg a számlámra. Milyen papírt, nyomtatványt kell küldenem az iskolának, hogy tudassam ezt velük?
Ugyan nem vagyok diákhiteles, de azt hiszem az igényléskor kellett jelezned, hogy a pénzt egyből az iskolának küldjék, és ne neked, és ezt kell igazolnod, hogy te így kérted.
Melyik suliba jársz? Neptunban (vagy amit használtok) biztos megtalálod a megfelelő papírokat.
Én Pázmányos voltam, és nálunk ez az egész úgy nézett ki, hogy meg volt adva egy bizonyos időintervallum, ami alatt intézni lehetett a diákhiteleseknek az úgynevezett "Engedményezési kérelmet". Ez azt jelentette konkrétan, hogy az adott időszak alatt a Neptunból ki kellett nyomtatni egy, már a tanulmányi előadód által feltett, személyre szóló nyomtatványt (3 példányban - már ki van töltve), és ezt le kell adnod személyesen a TO-n.
Ez arra szolgál, hogy a nyomtatványon feltüntetett összeget (ergo amennyi a féléves tandíjad) egyenesen az egyetemnek küldje a Diákhitel Központ. Ha nagyobb összeget kértél, mint amennyi a tandíj, akkor a fennmaradó részt természetesen a Te számládra küldik.
Biztos okt.20 mindenhol a határidő?
S bocsi az offért,de fölöslegesnek tartom kiírni kérdésben/bár azt hittem már volt ilyen kérdés,de úgy látszik ez csak Nekem nem egyértelmű.:)/->Amikor utalok az iskolának mi legyen a név?Az iskola teljes neve kiírva,vagy rövidítve és csak a kezdőbetűket?Vagy kinek a nevére?
Köszönöm és mégegyszer bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!