Az ELTE TáTK-on milyen a közösség és milyenek a tanárok?
Figyelt kérdés
Jövőre tervezem otthagyni a Debreceni Egyetemet, mert nem igazán szeretem. Nem a tanáraimmal van a probléma, hanem magával a csoportam egy jó részével és a városért sem rajongok. Az ELTE-en gondolkodok a jövőben.
A kérdésem az, hogy milyen az ottani tanári kar, milyenek a követelmények és nem utolsó sorban a közösség? Tényleg sok a sznob az emberkék között vagy ez csak egy mende-monda?
2012. aug. 20. 11:48
1/2 A kérdező kommentje:
N mivan?! :O Ennyire rossz lenne a suli, hogy senki sem válaszol! :D
2012. aug. 21. 11:07
2/2 anonim válasza:
Mire vagy pontosan kiváncsi? ELTE TÁTK-n a tanárok nagyobbik része rendes, a kisebbik részét meg inkább hagyjuk. A követelmény (legalábbis régen) egészen magas volt szerintem. A diákélet olyan, mint általában az ELTÉ-n, van, aki szereti és van, akit a hideg kiráz tőle. Én nem voltam oda tőle, szerintem vidéki egyetemen jobb az élet (pl Pécs), de volt olyan haverom, aki imádott ide jári. Sznobokról nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!