Csabailány kérdése:
Ha nem sikerül a pótvizsgám, szerintetek elmehetek dolgozni, vagy ismételjek évet?
Figyelt kérdés
Ott hagyom a sulit ha nem sikerül a pótvizsga, hiszen már elsőben ismételtem egy évet családi okok miatt! 19 éves vagyok, idén anyám kirakott, suli mellett melóztam, és megbuktam matekból! Szerintetek hülyeség elmenni dolgoznom, ha nem sikerül a pótvizsgám?2012. aug. 15. 10:18
1/4 reptoid válasza:
Ez attól függ, hogyan képzeled a jövődet nem az elkövetkező pár hónapban, évben, míg van ez a munkád, hanem úgy a következő 50 évben.
2/4 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy ha nem sikerül akkor elmegyek dolgozni, és vagy megyek estire vagy nem tudom!
2012. aug. 15. 10:31
3/4 anonim válasza:
Sajnalom a helyzeted, de ez nem mentseg a bukasra. En is dolgoztam suli mellett, megis leerettsegiztem. Anyam meg mar akkor is depresszios volt, tehat en neveltem ot, nem o engem. Ebbol kiindulva, nem hiszem, hogy ez kizarolag a buko matektanar, vagy anyad hibaja. Elmehetsz dolgozni, kerdes akarsz-e krumpit kapalni a kovetkezo 50 evben. Ja, annyi nem is lesz, a 8 altalanosos munkak nem jelentik a hosszu elet titkat... TANULJ!
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap gondolkoztam egy kicsit! Tudom milyen suli mellett dolgozni, hiszen az elmúlt 3 évemben suli mellett dolgoztam diákmunkában, azaz, reggel 7:30-ra suli d.u 1-ig, utána pedig d.u 2-re mentem a nyomdába dolgozni, este 10-ig... Igaz, hogy a 8-általánosnak nincs jövője, de ma már az érettséginek milyen jövője van? bátyámnak diplomája van és mégis munkakereső, pedig már 4 éve végzett
2012. aug. 16. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!