Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor lesz a pótvizsgám így?...

Mikor lesz a pótvizsgám így? (kérdésem túl rövid)

Figyelt kérdés
Érettségin németből megbuktam. Így írásbeli és szóbeli érettségit kell tennem belőle, és addig míg át nem mentem, addig nem kapok érettségi bizonyítványt. Akkor nem augusztusba kéne, hogy legyen pótvizsgám vagy érettségim? Csak németből. Mert nekem pedig azt mondták, hogy októberben kell mennem. De ősszel nem pótérettségi van? Most akkor elszúrtam valamit? Addig tudják, hogy van ez azok írjanak le mindent. Köszönöm.
2011. aug. 21. 12:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Félreírtam ősszel előrehozott érettségi szokott lenni, és nemhiszem, hogy javító vagy pótérettségi. Valaki segítsen már ki, mert mostmár totál összekavarodtam.
2011. aug. 21. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, h akik megbuktak azoknak is ősszel kell menni.
2011. aug. 21. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel a következő érettségi időszak október-novemberben van, ezért majd csak akkor tudsz menni. Az érettségit központilag állítják össze, nem pedig az iskolád.
2011. aug. 21. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Pót, előrehozott, javító érettségi egy időben van, nem fognak senkivel sem kivételezni, akkor tudsz érettségizni ha érettségi időszak van vagy október-november vagy május-június. Örülj neki, hogy mehetsz ősszel és nem kell egy évet várnod a következő lehetőségig. Szeptemberben első dolgod legyen felkeresni a volt sulidat és jelentkezni az őszi érettségire.
2011. aug. 21. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Előrehozott, pót, javító és szintemelő érettségi, de mindegyiknél ugyanazt a feladatlapot írod.

Szeptember 5-ig intézd el a jelentkezést, és októberben lesz az írásbeli, novemberben a szóbeli.

Sok sikert!

2011. aug. 21. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 22. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!