12-ben felvételi előtt az osztályfőnöknek el kell mondani hova jelentkeztünk vagy semmi köze hozzá?
Figyelt kérdés
az én ofőm egyszerűen azt hiszi h ő az anyánk és neki joga van mindent tudni
de semmi köze én úgy gondolom pl: h hova felvételizek
de tuti megfogja kérdezni hogy hova miért milyen szakra is akarok menni
én nem akarok az egész jövőképemről neki beszélni
nálatok volt ilyen?
szinte 100 hogy megkérdezi és nem érzem magam kötelesnek, hogy beszámoljak neki...
2012. aug. 14. 18:14
11/11 anonim válasza:
Anno az én ofőm is kérdezgetett minket,hogy ki akar továbbtanulni menni,hova,stb. Aztán jött azt nem fogjátok bírni,meg oda nem lesz elég pontotok meg így meg úgy. Erre a célra volt két fülünk. Azóta is sikeresen veszem az akadályokat. :) Szóval mond el neki nyugodtan,hogyha kérdezi,megakadályozni úgysem tud a jelentkezésben. Max fintorog,de az az ő egyéni dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!