A felvételin azt kell mondani, hogy azt az iskolát jelöltem meg először, amelyikben írtam?
Figyelt kérdés
Hallottam,hogy ezt kell,de azt hittem Győrben javítják....most akkor ez hogy is van?2012. jan. 8. 10:22
1/4 anonim válasza:
Nem értelek.
Megírod a legközelebbi iskolában a központi írásbelit. És ott, abban az iskolában, a tanárok kijavítják. Nem küldik el Győrbe javításra. Csak az eredményeket.
Azt az iskolát, ahol megírtad, nem kell bejelölnöd. Csak ha akarod.
2/4 anonim válasza:
Megerősítem az előzőt, teljesen mindegy, hogy melyikben írod. Én pl 2 utcányira tőlem lévő gimiben írom, hogy ne kelljen korán kelnem, de az lenne az utolsó hely, ahova mennék tanulni :S
3/4 anonim válasza:
Igen,teljesen mindegy,hogy hol irod. Bar en mondjuk ott fogon,ahova szeretnek menni ,mert ram nagy hatassal van az , hogy milyen kornyezetben vagyok es szeretem-e azt a selit vagy sem.
4/4 anonim válasza:
Bar ahigy latom,kicsit elkestem ezzel a valasszap:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!