11. -es vagyok, megbuktam 2 tárgyból és 6 nap van a vizsgáig. Nincs nagy önbizalmam e téren tudnátok segíteni vagy valami tanácsot adni?
Ha nem vagy minden nap hulla részeg, akkor nem nagyon kéne neki.
Viszont ha sikerült 2 tárgyból is megbukni, akkor annyira talán nem lehet jó eszed, mint ahogy a környezeted állítja.
A középiskolában még igazán semmi nehéz nincs.
Most irány a következő napokban a könyvek elé és hajrá, az elejétől ess neki annak ami kell.
(Ennyi idő alatt röhögve meg kellene tudnod tanulni LEGALÁBB 4-esre az anyagot, ha komolyan nekiállnál!)
Fgiyu, ha most nekiállsz, simán. Én szóbeli érettségire 3 nap alatt készültem fel 180 tételből. Az szépen szólva is minimum 180, de inkább 360 oldalnyi anyag.
Anatómia vizsgára is 6 napom volt, abból csak 100 volt a jegyzet teli latin kifejezésekkel, a többi a könyv - további kb. 100 oldal.
Ám én akkor reggel 6-éjfél tanultam.
Hát sok esélyed nagyon nincsen 6nap alatt 2 tantárgy,ugye tudod hogy az egész éves anyagot tudnod kell(kivéve ha megatták hogy mit kérdeznek) én is megbuktam nekem 28án lesz a pótvizsga vendéglátás és gazdálkodásból(aki nem tudná ez 1 tantárgy)és én még csak most értem az utolsó részhez +még meg kell tanulnom a fogalmakat de az 1-1,5 nap alatt megvan július 10.-én kezdtem minden nap tanultam reggel 10től este 8-9ig 1óra pihenéssel.
És csak most értem a végéhez, most fogom az elejétől átnézni, feladatokat csinálni +a fogalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!