Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam 11. -ben irodalomból...

Megbuktam 11. -ben irodalomból. Ismertek valami oldalt ahol tudnék rá gyakorolni?

Figyelt kérdés
teszteket szeretnék ami esetleg megmutatja milyen jegyet vagy százalékot kapnék.
2012. júl. 24. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Google.hu <-sokat tud segíteni!
2012. júl. 24. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Az irodalom számonkérésben vannak tesztek?:-o Nekünk nem voltak ilyenek.... fogalmazást kellett írni, verselemzést, meg szóban felelni. És volt tankönyvünk, meg órai jegyzetünk, ami abban volt, azt kérték számon, és ami elhangzott órán.
2012. júl. 24. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Írásbeli felelet van az egész éves anyagból.

kerestem a google-n de nem találtam

2012. júl. 25. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor verselemzést kell írni meg pályaképet, nem?

Írtatok valaha tesztet?

Szerintem nem is létezik ilyen.

Miért nem tanulod meg a tankönyvet?

2012. júl. 25. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
És miért nem a tanároddal konzultálsz erről? Neki kell felkészítenie a pótvizsgára! Hogy akarsz felkészülni, ha azt sem kérdezed meg tőle, hogy mi kell a vizsgára?? Beszéltél vele egyáltalán?
2012. júl. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!