Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 10. be matematika pótvizsga?

10. be matematika pótvizsga?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megbuktam idén matekból=( Nagyon félek a pótvizsgától..29.én kell mennem. Testvéremmel napi 3 órákat tanulok, megyeget is, de félek, hogy valami überbrutál feladatot kapok, és meghúznak=( Nagyon nehéz feladatok szoktak lenni? Honnan szerzi a tanár a feladatokat? Tankönyvből? Vagy ha esetleg valaki járt így ahogy én, de ő kapott valami feladatlapot nem tudná átküldeni nekem?:'( Köszönöm!
2012. aug. 11. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hacsak nem túl lusta a tanár akkor tök random példát fog adni mivel a matek az a tárgy, amit ha valaki ért a tanár meg...talán, akkor nincs röghöz kötött típus :x

Amúgy meg ez pótvizsga nem fognak nehezet adni annak akinek amúgy se ment :D nem tudom milyen könyvből tanultál de gondolom abban is a feladatok nehézség szerint valamilyen szinten sorrendben vannak, ha a könnyebbek mennek akkor a minimum meglesz.

2012. aug. 11. 10:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Sokszínű matematika könyvünk van. Abból már legalább 2x végigcsináltam az összes feladatot, akkor gyakoroltam még az érettségire felkészítő feladatgyűjteményekből is. Van ami nagyon jól megy ( másodfokú egyenlet, szinuszos, koszinusos dolgok) de vannak, amik kevésbé. :/ Tényleg nyár eleje óta napi szinten sokat matekozom, és én is látom magamon, hogy fejlődtem, mert amit évközbe nem tudtam megcsinálni most már megy. Mégis félek, hogy ez is kevés lesz, és leblokkolok, és nem fog sikerülni=(
2012. aug. 11. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:

1. válaszoló: nekünk iszonyat überbrutál volt a tanárunk. Minden egyes órán sorba mentünk a táblához. Sokan nem is értettük az anyagot, de szó szerint mondva leszarta. Ha kimentél és nem tudtad, megszégyenített az egész osztály előtt. Annyira leordított hogy az csak na. Már a sírógörcs kerülgetett. Az volt a másik szomorú dolog, hogy utána a tanáriban úgy kibeszéltek... ahogy írom : ennyit nem tudni ennyi idős létére, primitív feladat... stb...

egyébként én is megbuktam annó 10-be. Évvégén a jegek lezárása előtt egy javító feladatsort adott nekünk. Ha megvlt a 2-es és kijött az átlag átmentünk. Gőzőm em volt egyikhez se. Év eleji feladatok voltak és olyanok amiket 9-be vettünk.

A pótvizsgán ugyanazt a feladatlapot kaptuk. NEm is gondoltuk volna. Egész nyáron tanárnál voltam, mindent átvettünk A-tól cettig csak azokat nem mert ugye 9-es is volt benne. Alig tudtam valamit. Nem is lett meg. Utána mondták h szóvelizni kell. Olyan pánikba estem mint még soha... majdnem összeestem úgy tartottak már. Semmit nem néztem át a szóbelire. De szerencsére az írásbeliből kellett kijavítanom táblánál az egyik feladatot és átmentem.

A feladatokat a tanárom maga állította össze fejből...

2012. aug. 11. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
készültél, feladatokat oldottál! biztosan menni fog, ne parázz!
2012. aug. 11. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Fúú... :S :S Egyre jobban félek. :S
2012. aug. 11. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

nyugi!

én is nagyon féltem. de felesleges! :) hidd el :) ha gondolod majd írj privát üzit, hogy mi lett a vége

2012. aug. 11. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Próbálj megnyugodni.

Azért 2,5 hónap napi gyakorlás után, biztosan menni fog. Nekem úgy tűnik logikusnak, hogy lesznek könnyebb és kicsit nehezebb feladatok. Olyasmi típusú és nehézségű feladatokra lehet számítani, amik évközben is előfordultak.

A feladatlapot bárhonnan összeállíthatja, tankönyvből, gyakorló könyvekből, fejből, régebbi dolgozatokból összeválogathatja stb.

2012. aug. 12. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok; Azért az elég ritka eset szerintem, hogy ennyire köcsög legyen a tanár és még csak tenni se lehessen ellene :D Pl. én emlékszem még általános 8. osztályában nálunk lecserélték a matek tanárt mert az osztály 90% rosszul teljesített, azok is akik más akár reál tárgyból jók voltak.

Gimiben is volt hasonló eset, hogy sokaknak nem ment de ott a tanár legalább leállt és mindig megkérdezte ki mit nem ért :x noha sokan csak elpoénkodták és azért buktak :D

No de ha a tanárod kedves kérdező, nem ilyen állat mint a másodiké :D és tudsz is akkor gáz nem lehet.

2012. aug. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!