Divattervezés rajztudás nélkül?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nagyon érdekel a divat és szeretnék divattervezéssel foglalkozni a későbbiekben, de nem tudok rajzolni. Vagyis nem olyan szinten hogy elég jól tudjam ábrázolni mit akarok. Rengeteg ötletem lenne csak nem tudom papírra vetni. Gondolom ez így nem túl előnyös szóval a kérdés az hogy meg lehet e tanulni így rajzolni? És érdekelne még minden divattal foglalkozó könyv vagy a nagy márkák történetei meg sablonok, gondolom azzal könnyebb lenne. Valaki esetleg tud ajánlani könyveket? :) A válaszokat előre is köszönöm. ui: elnézést talán nem túl értelmesen sikerült megfogalmaznom de remélem a lényeg azért érthető:)2012. aug. 7. 10:29
1/2 anonim válasza:
Menj el egy rajzsuliba, hátha azért mégis ki tudják hozni belőled. Rajztudás pedig természetesen kell hozzá.
2/2 anonim válasza:
A rajztudás fejleszthető,gyakorlással.
Én is egy ideje rajzolgatok ruhákat,cipőket,táskákat hobbi szinten és egyre jobbak (persze míg így is messze van a profitól).
Van fent a neten ilyen sablon alak,egy nő amire "csak" a ruhát kell felrajzolnod az embert nem.
Szerintem kezd másolással.. pl ez is egy jó oldal:
Könyvet azt nem nagyon tudok,de én a magazinokat szoktam nézegetni,pl a H&M-ben van ilyen ingyenes 'magazin'/újság amibe ruhák vannak meg mindenféle női magazinokban jó cuccok és tippek vannak,ezen kívül én külföldi blogokat szoktam olvasgatni,nézegetni és youtubon is jó videók vannak fent:)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!