Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Van ingyenes online divatterve...

Van ingyenes online divattervezos oldalt? Vagy valamilyet amit le lehet tolteni?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnek itthon online vagy csak siman gepen divattervezessel foglalkozni! valaki segitsen!

2012. júl. 28. 05:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Konkrétabban mire gondolsz az alatt, hogy szeretnél divattervezéssel foglalkozni? Mit szeretnél csinálni ezzel kapcsolatban?
2012. júl. 29. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
ruhákat szeretnék tervezni! :)
2012. júl. 31. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor ötletelj, rajzolj papírra, szerintem ott kezdődik a tervezés, nem igazán hallottam róla, hogy gépen rajzolnák meg a divattervezők, amit akarnak.

Meg ott, hogy értsd, hogy kell szabástervet készíteni, de azt nem hiszem, hogy online tanítanák.

2012. júl. 31. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
már papiron elkezdtem. de én szerkesztőprogramokkal jobban szeretek csinálni ilyeneket!:) köszönöm a válaszokat!:)
2012. aug. 4. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!