1/14 anonim válasza:
Ofőm egyszer kiszámolta:a kamatjait életed végéig törlesztheted.
De te döntesz...
3/14 anonim válasza:
hitel igaz a legkedvezobb, de HITEL... (muszaj felvennem, az a velemenyem....)
4/14 anonim válasza:
Szükséges rossz. Ennyi. Nyilván senki nem jókedvéből veszi fel(mint ahogy én sem), de van aki másképp nem tudna suliba járni. Igen, hitel, és sokat kamatozik. De nekem nem volt más választásom.
5/14 A kérdező kommentje:
Most úgy néz ki,hogy máshogy alig van esély rá,hogy egyetemen tanulj.Az egyik szakon pl összesen 2 államis van,a többi fizetős.Nagyon sz@r a helyzet.
2012. aug. 6. 23:20
6/14 anonim válasza:
Nagyon örüök, hogy ki tudtam gazdálkodni az egyetemi költségeimet,és nem kellett felvennem. Sok barátom azért vette fel, hogy legyen "zsebpénze". Persze most nem tudják fizetni. Azt viszont megértem, ha valaki máshogy nem tudja finanszírozni a tanulmányait, nyelvvizsgáját és felveszi. Akkor legalább van értelme a szívásnak. De ha egy kicsi lehetőséged is van, hogy máshogy is bírod, ne vedd fel.
7/14 anonim válasza:
Én sem ajánlom senkinek. Oké, hogy kedvező kamatozású, de hitel.
8/14 anonim válasza:
"Most úgy néz ki,hogy máshogy alig van esély rá,hogy egyetemen tanulj."
Azért ez enyhén túlzás...
9/14 A kérdező kommentje:
8 Mert?
2012. aug. 7. 17:46
10/14 anonim válasza:
mert még mindig van rengeteg államis hely! sajnálom azokat, akiknek jogász vagy valamilyen gazdasági szak volt az álmuk, nekik tényleg nagyon keresztbe tettek a keretszámcsökkentéssel, de aki azért nem került be államilag támogatott képzésre más vonalon, mert nem érte el a ponthatárt, az ne sírjon, hogy neki csak a fizetős van. jobban kellett volna tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!