Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felsőoktatásban meddig van a...

Felsőoktatásban meddig van a beiratkozási határidő?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az azt jelenti, ha szeptember 3-ig nem iratkozol be pótbeiratkozáson SE, akkor elvesztetted a felvételi jogodat...
2012. aug. 7. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:
van egy konkrét időpont minden szaknak, de attól függetlenül határidő is létezik. én pl annak idején nem tudtam menni az időpontra, pár nappal később egyszerűen besétáltam a TO-ra a szükséges iratokkal, mondtam hogy mi a szitu és 10 perc alatt beiratkoztam. szerintem egyébként a határidő a reghét utolsó napja. de ez csak szerintem van, nehogy valaki ezért csússzon le róla!
2012. aug. 7. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
hiába pontoztok le, akkor is azt jelenti!
2012. aug. 7. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:
érdekes nekünk a beiratkozási időpont szeptember 7,akkor hogy is van ez előző?
2012. aug. 10. 09:17
 15/16 reptoid ***** válasza:

Nem az előző vagyok, de egyetemenként változik a beiratkozás időpontja. Sőt, nem csak egyetemenként, hanem karonként, de akár szakonként is más lehet, vagy egy szaknak több napon át is lehet.

Egyébként pedig szinte mindenhol van lehetőség később is beiratkozni, ha valamilyen okból nem tudsz se te, se egy meghatalmazottad elmenni. Felesleges itt vitatkozni, hogy szeptember 3 vagy 7 vagy akármennyi, mindenhol más, és mindenhol más az egyedi esetek kezelése is. Mondok jobbat, a felsőoktatásban nincs egységes iskolakezdés sem.

2012. aug. 10. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem itt majdnem minden hozzászólónak kár volt bejutni egyetemre. Ha ennyire ökrök vagytok,hogy nem tudtok elolvasni egy rohadt papírt amit kiküldenek,meg felmenni a rohadt egyetem kikuuurt honlapjára, vagy a nyomorék nyamvadt kar szemét oldalára, és megkeresni a tetves információkat, akkor mi a jó szőröstalpú,tüskés hátú, kampós orrú bárcabitorló, sivatagi bányarém szögesdrótfogú anyááátokat akartok a felsőoktatásban?

Egy idén elsőéves joghallgató ;)

2012. aug. 10. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!