Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az SZTE-n biológia szakon...

Az SZTE-n biológia szakon mennyi általában az ösztöndíj, és milyen átlag kell hozzá? Vagy hol nézhetem meg, mennyi volt tavaly?

Figyelt kérdés

Államilag támogatotton vagyok, levelezőn. Nekem is járhat ösztöndíj?

(Mert láttam, hogy az esszépályázatokat csak nappalisoktól fogadják el...)

2012. aug. 3. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Előző félévben nekünk nappalisoknak 2,09-re adták a minimum ösztöndíjat, ami nem tudom pontosan mennyi volt, 9000 ezer környékén. Az átlagos korr. kredit index pedig 2,01 volt.

Viszont nem tudom, h levelezőn mennyi, lehet, h ott több, mivel nekik könnyebb, több vizsgán átengedik őket és nem is szivatják őket, szóval el bírom képzeéni, hogy ott jobb az átlag. Amúgy a modulo-ban lehetett megnézni a HSZI alatt az átlag módosítási kérvénynél kiírta részletesen, viszont nekem most nem adja ki már.

2012. aug. 3. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
De szerintem jár a levelezősöknek is, mert szerintem van külön kalap nekik
2012. aug. 3. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Levelezőn nem jár ösztöndíj, mivel feltételezik, hogy dolgozol mellette.
2012. aug. 3. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Hú nagyon köszönöm a válaszokat!:)

Ez az összeg havonta értendő?

A 2-es átlagnál azért remélem, jobb leszek...:D

2012. aug. 3. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, havonta kapod az ösztöndíjat:) Hát én is reméltem, de sajnos nem csak rajtam múlik, mert a tanárok sem könnyítik meg a dolgot, szivatnak rendesen, meg nekem rendszeresen félreszámolják az átlagomat, most például több, mint fél jeggyel, és ezen múlik, h kapok-e vagy nem ösztöndíjat, szóval nem árt utána számolni.

Amúgy most megkerestem a kalapokat, szerintem jár a levelezősöknek, nem igaz, amit a 3. mondott. Külön vannak osztva a levelezősök és a nappalisok is, L és N betű jelöli őket: [link]

2012. aug. 4. 00:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A gép félreszámolja az átlagodat? :)
2012. aug. 4. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hallották még ilyenről okoska? Szerinted minek van modulon direkt külön kérvény a módosítás beadására?
2012. aug. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!