Miért csak államis diákok kaphatnak ösztöndíjat? . Nekik még a sulit sem kell fizetniük, de attól, hogy én fizetni fogok (nyögve-nyelve) és jók az eredményeim - nem kaphatok?!
szociális támogatást (3-nál több gyerek a családban) azért remélem igényelhetek.. igényelhetek?
előre is köszönöm A NORMÁLIS válaszokat!
"Nekik még a sulit sem kell fizetniük"
ja, de nem jókedvemből nem fizetem. meg persze nekünk kell majd ledolgozni a képzési idő kétszeresét Magyarországon.
ha annyira jól fog tanulni, akk úgyis át fogsz kerülni államisra.
turizmus-vendéglátás sajnos csak önköltséges formában van..:S
szerintem ha valaki jó eredményeket ér el,megérdemelné az ösztöndíjat. persze lehet kötözködni,hogy akkor miért ilyet tanulok - azért,mert ez az,ami érdekel.
tehát akkor nincs ösztöndíjra lehetőség?
Bocs de ha ennyire nem telik rá akkor egy kicsit meg kell változtatni az álmainkat. Hidd el több ezer diák is így tett. Akkor érettségiz újra és jövőre próbálj meg újra felvételizni. Vagy 1 évig dolgozhatnál és csak utána kezdenéd, azzal keresnél egy kis plusz pénzt rá.
Én úgy tudom, hogy október elején be is kell fizetni az első félév tandíjat, a második félévét pedig már februárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!