Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákigazolvánnyal csak a suli...

Diákigazolvánnyal csak a suli és a lakóhelyem közötti vonalon kapok 90%-os bérletet?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor más vonalon egyáltalán nem kapok kedvezményt? Vagy mennyit? (Nyári munkahely és lakóhely között).
2012. aug. 2. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem 50%-os tanulóbérletem volt, 90 kmre, és 6 ezer vmennyibe került!
2012. aug. 2. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Elolvastam az elvirán, h a tanulóbérlet egész országon belül érvényes, a 90%-os meg lakóhely és az egyetem között, de nem is utazok tovább, és másfele sosem, úgyhogy jó hogy megtudtam hogy 90%ost is kérhetek, így 3 év egyetem után :)
2012. aug. 2. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is 90 km-es van, kb. 6400 forint, de hidd már el végre, hogy ez a 90%-os ár, nem 50!!!! Egy dolgozó embernek ennek a tízszeresét kell fizetni, nem a kétszeresét.

[link]

2012. aug. 2. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Igazad van, pedig kezdtem örülni.
2012. aug. 2. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!