Felvételizők! Diákigazolvánnyal kapcsolatos kérdés?
Ugyebár megkaptam pár hete a regisztrációs levelet és benne a diákigazolvány igénylést(aláírás, fénykép felragasztás)
El is fogom küldeni, a kérdésem az lenne, hogy mikor július vége fele megkapom a levelet h hova vettek fel, annak a másolatát el kell küldeni nekik és csak akkor küldik a csekket?
Nincs csekked az igénylőlaphoz?
Lennie kell, le lehet tépni a 2. oldalról. Egyébként ráérsz bármikor igényelni, szeptemberben is akár.
A középsulis elvileg addig érvényes, amíg meg nem kapod a bizonyítványodat, de gyakorlatilag az ellenőr nem fogja megkérdezni, nem érettségiztél e már véletlenül.
Viszont akármikor csináltatsz diákot, így is úgy is csak szeptember-október körül kapod, hiszen majd csak szeptemberben fogsz beiratkozni.
Nem kell másolatot küldened sehova.
Kitöltöd majd az igénylőlapot, lesz hozzá egy 1500Ft-os csekk. Az egyetemeden pedig majd áttudod venni ősszel felmatricázva.
Az pedig hülyeség, hogy érvénytelen lesz a diákod, mikor megkapod a bizit. A diákigazolványod okt. 31.-ig érvényes, használhatod amire szeretnéd.
köszi :) akkor sztem még most nem igénylek.
Egyébként ezt a másolatos dolgot egy ismerősöm mondta, de a levélben nem láttam semmi ilyet, ezért inkább itt megkérdeztem
"Ugyebár megkaptam pár hete a regisztrációs levelet és benne a diákigazolvány igénylést"
"Azt nem most küldték, hanem majd fogják"
"egy csekket kaptam, a 9ezret"
Most akkor mit kaptál, és milyen másolatot akarsz te beküldeni és kinek?
A diákigazolvány igénylő lapodon egy 1500Ft-os csekknek kell lennie. Ezt kell majd befizetned a nyáron valamikor, így kicsit hamarabb kapsz majd diákot, mintha szeptemberben igényelnéd, de így is majd csak az egyetemen tudod majd átvenni jó kis átfutási idő után.
Aki nem ért hozzá minek ír???
Semmilyen csekket nem kapott még senki,csak az,aki feltöltötte már.
Írta a kérdező,hogy IGÉNYLÉS!Nem tudom azon mit nem lehet érteni ??
A csekket akkor küldik,ha a lapot visszaküldik.
Nem kell majd a másolatot küldened,amint megkapták a leveledet küldik is a csekket, amit ráérsz akkor befizetni, amikor tudod,hogy felvettek(aug 5ig) mondjuk ez logikus:)) Én nem most igénylem, majd mikor beiratkozom,szerintem akkor is tökéletes.
Sok sikert a felvételihez!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!