Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretnék erről a szakról...

Szeretnék erről a szakról többet tudni!?

Figyelt kérdés

Épitészmérnök elég régóta tetszik, rajzolni jól tudok és fizika és a matek is elég jól megy. Még csak másodéves vagyok középiskolában informatematika szakon. És Magyarországon a BME Egyetemet néztem ki ahová szeretnék menni. Valaki tud benne segíteni hogy az épitészmérnöki szakon miket lehet tanulni ebbe az iskolában, bővebben? meg hogy felvételizőktől mit kérdeznek, és mit várnak el, rajzból kell e éretségizni?Milyen tantárgyakból kell emeltfokut tenni?

ui: sorry a sok kérdés miatt:D

2012. aug. 1. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt találod a szakleírást, a követelményeket, stb... jó böngészést hozzá.

[link]

2012. aug. 1. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezeket már régebben elolvastam és több Egyetem honlapjára is ellátogattam. De olyan emberrel szeretnék beszélni aki arra az egyetemre jár vagy legalább olyan szakra.
2012. aug. 1. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:

követelmények:

"rajz alkalmassági (Alk) és matematika és építészeti és építési alapismeretek v. fizika"

2012. aug. 1. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak a tárgyleírások.

2012. aug. 2. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!