Érdemes lenne most hozzákezdeni tanulni a nyáron biológiát és kémiát?
Szeretnék ebből a két tantárgyból leérettségizni emelt szinten októberben, minél hamarabb. Idén nem sikerült a felvételim úgy ahogy szerettem volna.
Érdemel lenne tanulni, vagy várjak vele egy évet és májusba érettségizzek le inkább?
Adjon valaki egy jó tanácsot, mit javasoltok?
Egyetértek az elsővel.
Hogy sikerült tavasszal az érettségid? És milyet várnál el magadtól?
Egyébként többnyire az októberi érettségi nehezebb, mint a májusi.
szia
hasonló cipőben járunk, nekem sem sikerült felvételim, szóval most a középkémia tudásomat akarom feltornázni emeltre, most úgy állok, hogy megnézem mennyit tudok haladni 1 hónap alatt és akk még bőven tudok jelentkezni az októberi kémiára. ami visszahúz az a számolások nem az elmélet, bioszra meg egyértelműen megyek, abból eddig is emelteztem ugyhogy csak szerencse kéne nagyobbrszben hozzá :) ugyvagyok vele, hogy minnél több alkalom annál több esély, ha pl lenne februári érettségi akkor is mennék feltéve ha előtte nemjól siekrül gondolom érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!