Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetek óvodapedagógus, ha...

Lehetek óvodapedagógus, ha szakközépiskolába járok és nem tanulok biológiát?

Figyelt kérdés
valahol azt olvastam ez kell
2012. márc. 3. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha minimum két évig tanultad, akkor mehetsz belőle érettségizni
2012. márc. 3. 22:20
 2/12 A kérdező kommentje:

muszály az érettésgi az óvodapedagógusnak bioszból?

hát 9-10-be tanultam, de nem olyan nagy szinten, csak alapokat :/

2012. márc. 4. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Az első válasz teljesen rossz.

Utána kell nézni a felvételi követelményeknek, nézz körül a felvi.hu-n, hogy miből kérnek érettségit.

2012. márc. 4. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudom nem kell, de a tanulmányaid alatt elég sok biológiai órád lesz. Szóval ajánlott.
2012. márc. 4. 12:39
 5/12 A kérdező kommentje:
hát most nem tanulok, de nem lenne ellenemre, de most már nem tudok mit csinálni :/
2012. márc. 4. 12:57
 6/12 A kérdező kommentje:
remélem ez nem hátrány :S
2012. márc. 4. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
A felvételi követelmények: magyar és biológia/idegen nyelv. Szóval ebből a szempontból nem hátrány, hogy nem vagy jó bioszból.
2012. márc. 4. 16:50
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. márc. 4. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:
kedves második, nem írtam hülyeséget, amit te írsz, az felvételi követelmény, én magáról az érettségiről beszéltem, egy tanár csak akkor engedhet valakit érettségire egy tantárgyból, ha már minimum két évig tanulta azt a bizonyos tantárgyat
2012. márc. 4. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem igaz. Kb. hetente kétszer próbálom leírni, hogy ez nem igaz, nincs ilyen szabály, 2004-ben volt utoljára. Ez egy népi babona, ami itt a GYIK-on terjed, mint a ragály. Olvasd el a 100/1997-es kormányrendeletet. (Attól függetlenül, hogy nem ez a válasz a kérdésre.)
2012. márc. 4. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!