Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez az érettségivel?

Hogy is van ez az érettségivel?

Figyelt kérdés
Tanáraim az iskolában folyamatosan azt mondták, hogyha leteszek bármely tárgyból középszinten érettségit, és az nem úgy sikerül, ahogy szerettem volna, akkor csak is emelt szinten tudomjavítani az eredményem. Igaz ez? Mert állították azt is, hogy meg lehet ismételni közép szinten is.

2012. júl. 25. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

FYKI

[link]

2012. júl. 26. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Hiába hülyézel le mindenkit magad körül és csinálsz úgy, mintha te volnál egyedül helikopter. A jó választ leírták. A jó válasz az, hogy elégtelen középszintűt lehet középszinten javítani, érvényes középszintűt csak az érettségi után. Én ugyan veled ellentétben tényleg értek hozzá, és vizsgáztam is belőle, de inkább hivatkozom a 100/1997-es kormányrendeletre, ami minden információ végső és leghitelesebb forrása, abban nézz utána, mielőtt tovább oltogatsz mindenkit. Azzal ugyanis nem lehet vitatkozni, mert az a vizsgaszabályzat.
2012. júl. 26. 09:26
 13/17 anonim ***** válasza:

FFFFFFFUUUUUUUUUUU

Egy szó sem mondtam arról, hogy a "rendes" érettségi előtt vagy után lehet-e javítani, te pedig a vita koszolása, zajozása érdekében belekevered, mintha erről rosszat mondtam volna.:)

Utána is csak egy tanévben egyszer lehet ugyanazon a szinten menni. A kérdésre helyesen válaszoltam, és a kérdező tanárai igenis hülyék (őket hülyéztem le eredetileg, nem szóltam a válaszolókra semmit, de ha ennyire erre élvezel, akkor szívesen lehülyézlek téged is :D), mert nem igaz önmagában az, amit mondtak. Ezt a témát egy középiskolai tanárnak pedig erősen illene ismerni.

Kötekedj édesanyáddal. Köszipuszi.

2012. júl. 26. 15:35
 14/17 anonim ***** válasza:

1. Hülyeséget írsz, és makacsul ragaszkodsz hozzá. (Nem lenne baj, ha nem a kérdezőt vezetnéd félre, hanem otthon a vécé falára írogatnál.)

2. Nem a kérdező tanárai a hülyék, és nem az kötözködik, aki tényleg ért is hozzá.

3. Akkor sem lehet megcsinálni, ha még hatszor leírod ugyanazt. Tényleg nézd meg a vizsgaszabályzatot, beírtam a számát, keress rá, utána osszad az észt nagy arccal, mert láthatóan nem értesz hozzá. Keresd meg a kormányrendeletben. Én írtam bizonyítékot, te csak anyázni tudsz. Aki tud olvasni, láthatja, kinek van igaza.

4. Mellesleg tahó is vagy, a saját anyádat keverd bele. A további nagyképű észosztásaidra nem fogok reagálni, a bunkóságodat viszont tartsd meg magadnak, vagy gyakoroljad valahol élőben névvel, arccal.

2012. júl. 26. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Először is, azt keverek bele, amit/akit akarok. Másodszor meg felesleges a vita, ha fel sem fogod, amit írok. Még mindig nem mutattál rá arra, hogy hol a hiba abban, amit írtam. A hivatalos, gimnazista tanulmányaimat lezáró érettségim után elmentem ősszel érettségizni újra középszinten. Tavasszal nem mehettem ugyanabból a tárgyból megint középszinten, csak emelten. Következő tanévben viszont mehettem (volna) megint. Csak akkor lehet kétszer menni egy tanévben, ha elégtelen, de én most nem arról az esetről beszélek, mert nem az jött le, hogy a kérdező az esetleges bukását akarná javítani. Ha nem tetszik az eredményed (ami nem 1-es), akkor csak a kövi tanévben mehetsz akkor is, ha megfeszülsz, és magad alá f*sol.

Vagy h*lye vagy te is, vagy félreértesz, vagy nem fogod fel, amit írok.

2012. júl. 26. 16:43
 16/17 reptoid ***** válasza:

Érdemben itt azon vannak fennakadva egy páran, hogy egy tanévben. Mellesleg meg a stílusodon...

"Onnan veszem b*meg, hogy tudom. Voltam már ilyen helyzetben."

Nem jól tudod. Ugyanúgy mehet zsinórban akár 25x is. Attól, hogy téged félretájékoztattak, még nem mások a tudatlanok, és te sem lennél okvetlenül az, ha nem ragaszkodnál ahhoz az infóhoz, amit rád sóztak, hanem képes lennél elfogadni, hogy valamit rosszul tudtál. Cserébe most már te is tájékozottabb lennél, esetleg legközelebb még tanácsot is tudnál adni másnak immár jól tudva az infókat.

De nem, te még folytatod a butaságod. Mi a jó neked ebben?

2012. júl. 26. 16:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Jézusom.

Akkor lehet BÁRMILYEN SZINTEN, BÁRMIKOR, BÁRMILYEN TÁRGYBÓL érettségizni, ha már megvan a BIZONYÍTVÁNY.

Vágod?

Ha vki előrehozottat csinál, akkor k.vára nincsen meg az érettségi bizonyítványa!! Ergo akkor mehet csak újra középszinten, ha megbukott. Különben csak szintemelőt tehet!

Ha megkapta az érettségi bizonyítványát (tudod, azt a kemény fedeles kék színűt), akkor már csinálhat középszintűt.

De nem egy évben egyszer, hanem bármikor.

2012. júl. 26. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!