Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 3-mas érettségivel van keresni...

3-mas érettségivel van keresnivalóm gyógyszerészeten?

Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem és egy kicsit elrontottam. Csak ezt az egyet, a többi jól sikerült. Most érettségiztem bioszból és kémiából azok jól sikerültek. De tudom, hogy lesz biomatematika és gondolom fizika és kémia tárgyakhoz sem jönne rosszul egy jobb matek tudás. Mit gondoltok? Vagy nyáron álljak neki matekozni? Fontos ez egyáltalán?
2012. máj. 23. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Szóval matekból érettségiztél hármasra? Kell matek de nem olyan vészes, ha gyakorolsz nyáron,és ha felvesznek is szorgalmas leszel akkor nem lesz baj.
2012. máj. 23. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha felvettek, akkor odavaló vagy. Majd ha nem megy a matek, akkor többet gyakorolsz. Ha kell éjjel nappal.

De a nyarad ne matekozással töltsd, inkább pihenéssel.

2012. máj. 23. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
mi a 3as? ha az összes, akkor ne is álmodj róla. ha csak a matek lett 3as, akkor simán mehet.
2012. máj. 23. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj igen bocsánat a matek lett hármas, azt nem írtam oda elnézést (már alig látok, biztos azért maradt ki). A többi mind 5-ös, csak ezt az egyet kicsit elrontottam. Kicsit nagyon. Lehet idén kellett volna javítani rajta.
2012. máj. 23. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
SOTE-n a matek elég húzós, első évben sokaknak gondot okoz, főleg mivel emelt szintű anyagot kérdeznek, és ugye aki odament nem emelt matekkal szokott érkezni. De ha tanulsz akkor nem lehet baj.
2012. máj. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!