Tanáraim az iskolában folyamatosan azt mondták, hogyha leteszek bármely tárgyból középszinten érettségit, és az nem úgy sikerül, ahogy szerettem volna, akkor csak is emelt szinten tudomjavítani az eredményem. Igaz ez? Mert állították azt is, hogy meg lehet ismételni közép szinten is.
Igaz. Csak akkor tudsz újraérettségizni középszinten, ha már megvan az érettségi bizonyítványod.
2012. júl. 25. 20:47
2/17 reptoid válasza:
Attól függ, mennyire lesz rossz :D Ha nagyon, megbuksz, akkor megismételheted ugyanazon a szinten.
Ha viszont nem buksz meg, de nem vagy elégedett az eredményeddel, akkor bizony középiskolás éveid alatt nem javíthatsz rajta ugyanazon a szinten. Esetleg szintemelővel próbálkozhatsz emelt szinten.
Az érettségi bizid megszerzése után (12. végén) viszont akármiből akármilyen szinten akárhányszor próbálkozhatsz.
2012. júl. 25. 20:49
3/17 anonim válasza:
Hát jó tájékozatlan tanáraid vannak. Nem nem igaz.Meglehet ismételni a közép színtett is. Hisz gondolj bele valaki megbukik mondjuk matekból akkor csak emeltet csinálhatna,akkor semmi esélye nem lenne.
2012. júl. 25. 20:49
4/17 rémuralom válasza:
Nem tájékozatlanok azok a tanárok, középszinten csak utólag tehetsz újabb vizsgát, tehát miután már elvégezted a sulit. Csak akkor ugye az azévi felvételi már bukik.
2012. júl. 25. 20:52
5/17 anonim válasza:
Oké arra nem gondoltam, hogy az előrehozottra gondol.
2012. júl. 25. 20:58
6/17 anonim válasza:
Hülye tanáraid vannak. Megismételheted a középszintűt, akárhogy is sikerült.
Egy TANÉVBEN viszont csak egyszer mehetsz ugyanolyan szinten érettségizni. Szóval olyan nincs, hogy ősszel is mész középszintűzni ugyanabból a tárgyból, és tavasszal is.
2012. júl. 25. 21:23
7/17 reptoid válasza:
21:23
Ezt te honnan vetted??? Mielőtt másokat hülyézel le, a magad portáján sepregess.
2012. júl. 25. 21:33
8/17 anonim válasza:
Onnan veszem b*meg, hogy tudom. Voltam már ilyen helyzetben. Mindenki tudja, aki kicsit benne van a témában. Te meg ne oktatgass engem, nem szóltam rád egy rossz szót sem, a tanárait hülyéztem.
2012. júl. 25. 23:13
9/17 anonim válasza:
21:23: mi az, hogy egy tanévben???? ha előrehozottat tesz, akkor utána egyszer mehet emeltre a közép után, attól függetlenül, hogy ez 10.-ben vagy 12.-ben történt ősszel.
2012. júl. 26. 02:32
10/17 anonim válasza:
" Szóval olyan nincs, hogy ősszel is mész középszintűzni ugyanabból a tárgyból, és tavasszal is."
Ezt a mondatomat úgy látom, hogy nem sikerült értelmezned. Arra céloztam, hogy ha ősszel megy középszinten az adott tárgyból, akkor tavasszal csak emeltezni mehet már, viszont a következő TANÉVBEN mehet megint középszinten is. Sikerült megérteni?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!