Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért írja ki mindenki faceboo...

Miért írja ki mindenki facebook-ra, hogy felvették?

Figyelt kérdés

Oké, elismerem tök jó, hogy felvettek valaki álmai szakára. De még egy napot nem járt oda...

Azt szokás mondani, hogy bekerülni nem nagy dolog az egyetemre, hanem bent maradni az igazi kihívás.

2012. júl. 24. 23:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, megértelek, és tényleg gratulálok! :)

De manapság már csak úgy lehet örülni valaminek, vagy boldognak lenni hogy ha azt megosztjuk facebookon?! :(

Lehet, hogy én nem értem csak ezt az új felfogást! :/

2012. júl. 25. 01:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem csak fb-on lehet örülni, de ez egy olyan dolog, ami "közérdekű" a barátaim, ismerőseim, távol élő családtagok körében, mert sokan szurkoltak. Ha nem írom ki, akkor azóta is csörögne a telefonom, hogy "naaaaa sikerült???" :)) Meg tudom azt, hogy ez nekik is öröm, és jó érzés 50-60 ember arcára mosolyt csalni!

Ha lediplomázok, azt is ki fogom írni, sőt ha férjhez megyek vagy babám születik azt is! Ezek olyan dolgok, amiknek a szeretteid is örülnek...szerintem.

2012. júl. 25. 01:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is kiírtam. 2 éve szenvedek, hogy bekerüljek pszichológia szakra, harmadik próbálkozásom volt a mostani.:) Mindig csak a 2. helyemre vettek fel, sosem volt elég a pontom a pszichológiára, totál ki voltam már borulva, mert ez a nagy álmom, más hivatásokhoz nem igazán van kedvem (próbálkoztam más szakkal, de utáltam, abbahagytam). Idén sem volt kb. semmi remény bennem, aztán megtudtam, hogy végre felvettek mégis. Naná, hogy kiírom. Soha nem voltam még ennyire boldog.:)
2012. júl. 25. 01:29
 14/18 anonim ***** válasza:
24%

ritkán örül ennyire az ember valaminek. ha elvégzem minden valószínűséggel azt is ki fogom írni, mert annak is nagyon fogok örülni.

ha nem tetszik akk jelentkezz ki facebookról.:D

2012. júl. 25. 09:52
 15/18 anonim ***** válasza:
00:48 én meg az olyan embereket utálom mint te :D
2012. júl. 25. 10:28
 16/18 anonim ***** válasza:
10:28 Hát az nyilvánvaló volt. Az alacsony intelligenciával rendelkező emberek általbáan utélják azokat, akik megmondják nekik az igazat, felvilágosítják, ezt nem bírják elviselni. Csak sajnos minket nem érdekel, h te kit utálsz, és kit nem
2012. júl. 25. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 00:43-as. Leszar0m, hogy kiket utálsz. Egyenlőre még szabad országban élek, már amennyire szabad. De Te meg mondod a tutit, hogy ki mit ne írjon ki a facebook oldalára.
2012. júl. 26. 02:57
 18/18 ava87 ***** válasza:
Na de azért... a TI ismerőseitek, nem? Ha zavar, amit csinálnak, akkor bizony ilyen zavaró ismerőseitek vannak. Ha barátokról van szó, akkor gondolom örültök neki, hogy felvették egyetemre, és akkor nem zavar, amit kiír. Ha meg nem barát, akkor tök nyugodtan le is lehet iratkozni róla, hide-olni a bejegyzéseit, stb., mert nyilván nem érdekel. Tanuljátok meg kezelni a beállításokat, és akkor nem kell azon jajongani, hogy mások mit csinálnak.
2012. júl. 26. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!