Miért írja ki mindenki facebook-ra, hogy felvették?
Oké, elismerem tök jó, hogy felvettek valaki álmai szakára. De még egy napot nem járt oda...
Azt szokás mondani, hogy bekerülni nem nagy dolog az egyetemre, hanem bent maradni az igazi kihívás.
én is nagyon örültem mégsem írtam ki... :DD
ennyi erővel mindent kiírsz aminek nagyon örülsz? :D
Sznobizmus. Főleg annál furcsa akit valamilyen "ruhatár" szakra vettek fel.
Valaki azt is kiírja, hogy lement a közértbe vásárolni.
Miért ne írhatnák ki? Ha te nem írtad ki, az a te dolgod.
Amúgy arra nem gondoltál, hogy így eleve egyszerűbb közölni a dolgot, mintha az összes ismerőse kérdezgetné, hogy "na Pisti, felvettek?" Így legalább tudja mindenki, akit nem érdekel, az nem foglalkozik vele a továbbiakban, aki meg szeretne együtt örülni vele, az megteheti.
00:43 Utálom az ilyen embereket, mint te. Fogadjunk erre az oldalra is te raksz fel hülye kérdéseket, aztán meg aláíod, hoy "akinek nem tetszik, az nem olvassa, ennyi", mint vmi kis bita emós.
De mivel nem ő olvasgatja a saját kiírásait, hanem mi, így jogunk van hozzá, h mások idióta kiírásait feldugjuk a seggébe
Én is kiírtam, mert velem együtt örülnek az ismerőseim azon része, akiknek ez tényleg fontos!
Másrészt én is nagyon örülök, mert készültem valamire, ami sikerült, miért ne örülnék a sikernek!?
Az pedig hülyeség, hogy majd akkor örüljek, ha elvégeztem... persze, majd akkor is fogok. Ez egy első lépcsőfok. Minden lépcsőfoknak örülni kell. Egyébként meg másoddiplomám, ha egyet megcsináltam, ezt is meg fogom, ha törik, ha szakad. És kész.
Ha így állsz hozzá, hogy nem fogsz bent maradni,akkor tényleg nem is fogsz!
És tényleg tök jó, hogy felvettek álmaim szakára!!! :D:D:D Gratulálok minden sikeres felvételizőnek, örüljünk együtt! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!