Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért írja ki mindenki faceboo...

Miért írja ki mindenki facebook-ra, hogy felvették?

Figyelt kérdés

Oké, elismerem tök jó, hogy felvettek valaki álmai szakára. De még egy napot nem járt oda...

Azt szokás mondani, hogy bekerülni nem nagy dolog az egyetemre, hanem bent maradni az igazi kihívás.

2012. júl. 24. 23:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Biztosan csak nagyon-nagyon örülnek. Az megérteném, ha csak sulinak, egyetemnek írja be, de hogy még ki is írkálják, hogy "De jó, felvettek az XY egyetemre", stb.. Majd akkor örüljenek, ha el is végezték:D Nekem ez a véleményem.
2012. júl. 24. 23:57
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg írják csak ki nyugodtan, a bekerülésért is meg kellett szenvedniük ;)
2012. júl. 25. 00:03
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
MERT NAGYON ÖRÜLÜNK, B+!!! :D
2012. júl. 25. 00:08
 4/18 A kérdező kommentje:

én is nagyon örültem mégsem írtam ki... :DD

ennyi erővel mindent kiírsz aminek nagyon örülsz? :D

2012. júl. 25. 00:13
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

Sznobizmus. Főleg annál furcsa akit valamilyen "ruhatár" szakra vettek fel.

Valaki azt is kiírja, hogy lement a közértbe vásárolni.

2012. júl. 25. 00:30
 6/18 ava87 ***** válasza:
92%

Miért ne írhatnák ki? Ha te nem írtad ki, az a te dolgod.

Amúgy arra nem gondoltál, hogy így eleve egyszerűbb közölni a dolgot, mintha az összes ismerőse kérdezgetné, hogy "na Pisti, felvettek?" Így legalább tudja mindenki, akit nem érdekel, az nem foglalkozik vele a továbbiakban, aki meg szeretne együtt örülni vele, az megteheti.

2012. júl. 25. 00:32
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Én sem írtam ki tavaly, csak beírtam az adatlapomon a sulikhoz:P Mondjuk én ezt az egyet elnézem, holnap már nem fogom:D Most örüljön, tombolja ki magát, holnaptól meg kussoljon a facebookonon, majd vizsgaidőszakban pattoghat újra:D:D
2012. júl. 25. 00:33
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne írhatná ki bárki? Örülnek. Mellesleg azt írnak ki amit akarnak, az ő facebook oldaluk, nem pedig a tiéd.
2012. júl. 25. 00:43
 9/18 anonim ***** válasza:
11%

00:43 Utálom az ilyen embereket, mint te. Fogadjunk erre az oldalra is te raksz fel hülye kérdéseket, aztán meg aláíod, hoy "akinek nem tetszik, az nem olvassa, ennyi", mint vmi kis bita emós.

De mivel nem ő olvasgatja a saját kiírásait, hanem mi, így jogunk van hozzá, h mások idióta kiírásait feldugjuk a seggébe

2012. júl. 25. 00:48
 10/18 anonim ***** válasza:
92%

Én is kiírtam, mert velem együtt örülnek az ismerőseim azon része, akiknek ez tényleg fontos!

Másrészt én is nagyon örülök, mert készültem valamire, ami sikerült, miért ne örülnék a sikernek!?

Az pedig hülyeség, hogy majd akkor örüljek, ha elvégeztem... persze, majd akkor is fogok. Ez egy első lépcsőfok. Minden lépcsőfoknak örülni kell. Egyébként meg másoddiplomám, ha egyet megcsináltam, ezt is meg fogom, ha törik, ha szakad. És kész.

Ha így állsz hozzá, hogy nem fogsz bent maradni,akkor tényleg nem is fogsz!

És tényleg tök jó, hogy felvettek álmaim szakára!!! :D:D:D Gratulálok minden sikeres felvételizőnek, örüljünk együtt! :)))

2012. júl. 25. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!