Akkor tuti, hogy felvettek?
Figyelt kérdés
Flévi-hun az Én felvimnél annál a táblázatnál ha az egyik egyetem zölddel van jelölve és alá van írva, hogy: Felvételi döntés: Felvételi pontszáma elérte az állami ösztöndíjas képzés ponthatárát akkor tuti felvettek? Mert sms-t még nem kaptam:S Tudom, hogy sok ilyen kérdés van de engem megnyugtat ha megkérdezem mert szétvet az ideg és nem akarok csalódni ...
Előre is köszi a válaszokat!
2012. júl. 24. 22:43
1/5 anonim válasza:
Igen, akkor felvettek.
De most már tényleg elég lesz ezekből a kérdésekből...
Nem olyan k.va bonyolult el. Elérted a ponthatárt --> felvettek.
Nem érted el --> nem vettek fel.
2/5 anonim válasza:
Igen felvettek...
De egy kicsit több önállóságot egyetemen nem fog senki nyugtatgatni amikor a ZH meg vizsgaeredmény táblázatot böngészed...
3/5 A kérdező kommentje:
Oksa nincs több kérdés és KÖSZÖNÖM :) Jaj olyan boldog vagyok...még nem hittem el:)
2012. júl. 24. 22:54
4/5 anonim válasza:
Ne félj, majd amikor először szo.patnak a ZH-kkal majd elhiszed :) Gratula amúgy.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:D
2012. júl. 24. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!