Volt mar valakinek ilyen? Mit lehet tennem?
Az pech, de ha ők tévedtek még megúszhatod. Ha a jogorvoslati kérelmednek helyt adnak, akkor még megkaphatod az állami ösztöndíjat. De megeshet hogy elutasítanak azzal, hogy nem jelezted a problémát, akkor mikor kellett volna.
Sok szerencsét hozzá, kelleni fog.
Én leellenőriztem és reklamáltam, mer 0 pontot számoltak és nem kaptam választ, na meg nem vettek fel sehova. Most fellebbeztem, mivel nem jól számolták össze a pontjaimat és a történelem érettségit sem vették figyelembe...
E felvi egy rakat szar! Tanulság: Papiron felvételizzetek, ne neten!
A kérdezőnek: ok, majd irok, de eddig még semmi.
Azért az tényleg érdekes, h ha te nem kérdezed, h van e vlm gond nem is szólnak, h mit tom én eddig az időpontig tudod még rendbehozni v megváltoztatni, illetve pótolni a hiányzó dokumentumot. De poén, h nem is mindig válaszolnak, ha kaptam is választ a kérdésemre nem feleltek, simán elkönyvelték, h nem jó, v pedig filozófáltak össze-vissza, mint ha nem is ott dolgoznának, hanem vlm piaci kofák lennének... am már a befizetésemnél kezdődtek a problémák, mivel nem találták a pénzem... és én szóltam, h az pedig megvan. És végül meg is találták. Am vonalhúzás előtt egy hónappal kaptam emailt, h vlm hiányzik és nem fogadhatóak el az érettségi tantárgyak. Hát nem e meglepődtem... irtam rögtön, és két napra rá irtak, h minden ok, nyugodjak meg a rendszerben volt vlm hiba és nem jól sorolta be a cuccost... Am rendszersen irtam emailt nekik, h rendben vannak e a papirok, kell e még vlm, és nem is 1x kérdeztem dolgokat, de választ nem kaptam még a mai napig sem. Na meg mikor észrevettem, h semmi pontom sincs, szóltam, h héló gyerekek vlm gáz van, akkor is csak júli 26án kaptam választ. Érdekes ez a bürokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!