Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar szakos vagyok az...

Magyar szakos vagyok az ELTE-n és idén 2.84 lett a korrigált kreditindexem. Szerintetek átraknak költségtérítésesbe? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

2012. júl. 12. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik. Első félévben nekem is ilyen sz*r lett :D Most meg öt fölött van :)

Meg van szabva, hogy hány kreditet kell teljesítened (most nagyon leegyszerűsítve, ha az ajánlott 30/félév kreditnek legalább a fele megvan, akkor már ilyen gond nincs). A korrigált csak az ösztöndíj miatt fontos.

2012. júl. 12. 23:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, csak azért kérdeztem, mert kaptam egy üzit, hogy próbaátsoroláson vagyok. Amúgy 35 kreditet vettem fel és 29-et teljesítettem. Volt már rosszabb...
2012. júl. 13. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:

(Előre is bocsánat az offért.)

Én még csak gimnazista vagyok, de nagy tervem, hogy az ELTE-n tanuljak tovább, magyar szakon.

Nektek tetszik, ajánljátok? :)

2012. júl. 14. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Na ezt a próbaátsorolást mondjuk nem tudom, ilyet én még sosem kaptam. De hát azért az durva lenne szerintem...

3-s, én nem tudom, milyen az ELTE magyar szak, én szocmunkára járok, úgyhogy érdemben másról nem tudok nyilatkozni, de ezek a dolgok (mint pl. az átsorolás) egységesek.

2012. júl. 14. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon jó alapot ad. Sokan azt mondják, nincs benne sok lehetőség, de szerintem ez attól is függ, h mennyire talpraesett vki.

Ha kérdéseid vannak, nyugodtan írj priviben.

2012. júl. 15. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!