Magyar szakos vagyok az ELTE-n és idén 2.84 lett a korrigált kreditindexem. Szerintetek átraknak költségtérítésesbe? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Nem ezen múlik. Első félévben nekem is ilyen sz*r lett :D Most meg öt fölött van :)
Meg van szabva, hogy hány kreditet kell teljesítened (most nagyon leegyszerűsítve, ha az ajánlott 30/félév kreditnek legalább a fele megvan, akkor már ilyen gond nincs). A korrigált csak az ösztöndíj miatt fontos.
(Előre is bocsánat az offért.)
Én még csak gimnazista vagyok, de nagy tervem, hogy az ELTE-n tanuljak tovább, magyar szakon.
Nektek tetszik, ajánljátok? :)
Na ezt a próbaátsorolást mondjuk nem tudom, ilyet én még sosem kaptam. De hát azért az durva lenne szerintem...
3-s, én nem tudom, milyen az ELTE magyar szak, én szocmunkára járok, úgyhogy érdemben másról nem tudok nyilatkozni, de ezek a dolgok (mint pl. az átsorolás) egységesek.
Szerintem nagyon jó alapot ad. Sokan azt mondják, nincs benne sok lehetőség, de szerintem ez attól is függ, h mennyire talpraesett vki.
Ha kérdéseid vannak, nyugodtan írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!