Lehetetlen dologra vállalkozom, ha egyszerre két szakra szeretnék járni?
Ősszel, ha minden igaz, kezdem a kommunikáció- és médiatudomány szakot. A napokban, csak úgy poénból megnéztem, hogy mennyi volt a tavalyi ponthatár jogra, és elcsodálkoztam, mert az alapján felvennének, és igazából mindig is érdekelt, csak sosem hittem volna, hogy felvennének. Ezért arra gondoltam, hogy jövőre jelentkezek oda is. De mindenki azt mondta, hogy ez még alap esetben is elég nehéz vállalkozás lenne, pláne az én helyzetemben meg lehetetlen, mert van egy most két éves kisfiam, akit egyedül nevelek. (22 éves vagyok) Azért szerintetek érdemes lenne megpróbálnom? Megszoktam a gyerek mellett való tanulást, mert a gimnázium utolsó két osztályát is mellette végeztem, újszülött kora óta (levelezőn), tök jól érettségiztem, és nem érzem úgy, hogy a teljesítőképességem határához értem volna. Ja, meg idén nyelvvizsgáztam is.
Mit gondoltok, lehetetlne dologra vállalkoznék?
Szerintem egy probat meger. Ha a fo szakod 3. feleveben (tehat 2010 szeptembereben) elkezded az uj szakot is, akkor mehet mindketto allamin, nem kell koltsegteritest fizetned. Legfeljebb nem fejezed be, ha nem birod.
Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!