Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miből áll az informatika...

Miből áll az informatika érettségi?

Figyelt kérdés

Külföldről szeretnék átmenni letenni egy info érettségit. Rákerestem, de a források elég különbözőek. Ráadásul ahogy nézem csak elmélet van. Nincs semmi gyakorlat vizsga közben?

Melyik a legjobb forrás/összefoglaló arról, amit meg kell tanulni? Esetleg belinkelnétek?

2012. júl. 20. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
10.es voltam mikor ebből érettségiztem,ugyhogy már nem nagyon rémlik a dolog,de annyit mondhatok,hogy az írásbeli csak gyakorlat. a szóbelin van 20 tétel, de ebben is van 1-2 ami gyakorlat,de a többi inkább szóbeli dolog. linkelni sajnos nem tudok,mert én suliban tanultam meg hozzá a dolgokat órán.
2012. júl. 20. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:

két része van, mint minden másnak (kivéve a mateknak): írásbeli és szóbeli.

szóbelin van gyakorlati rész is, de nem mindenhol, meg nem minden tételnél. nálunk egyáltalán középszinten nem volt gyakorlati rész (szval ezt iskola válogatja). emelt szinten meg ha jól tudom az összes tételnél van gyakorlat (vagyis nálam volt:D).

esetleg tudok küldeni egy PDF fájlt, amibe a középszintes anyag benne van (lehet h ki majd egészíteni). persze csak a szóbeli anyag:D írásbelinél csináld végig az összes eddigi feladatsort.

2012. júl. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!