86 százalékos informatika érettségi vizsga jónak számít?
Figyelt kérdés
10.-es vagyok előrehozott közepszintü informatika érettségit tettem. Írásbeli 120/100 pont, míg a szóbelim 30/30 lett. Erre az eredményre büszke lehetek? És egy közepszintü informatika érettségivel lehet kezdeni valamit? A válaszokat előre is köszönöm!2012. jún. 23. 16:41
1/9 anonim válasza:
Semmit nem lehet kezdeni vele igy magaban.
Jelesnek szamit, de buszkenek azert nem kell lenned. Elorehozott erettsegit csak ugy van ertelme megprobalni ha mar felkeszultel annyira,hogy jeles legyen. Teljesen standard.
2/9 Andizsuzsi válasza:
Nekem kicsit olyan dicsekvés íze van a kérdésednek. Természetesen szép eredmény, meg is kaptad érte a jelesedet. De ha nem tudod, hogy jó-e valamire, akkor valószínűleg nem informatikai pályára készülsz, akkor viszont nem jó semmire, csak arra, hogy egyet letudtál.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom hogy az átlaghoz képest jó -e ez az eredmény, azért kérdeztem.
2012. jún. 23. 17:40
4/9 anonim válasza:
Nálunk ez rossz lenne...Nem infó szakosok voltunk pusztán egy infó annyira könnyű, hogy ez nem jó...én a saját 93%-ommal se vagyok megelégedve...:S
5/9 anonim válasza:
Elorehozott erettseginel ,mint irtam egy 86% teljesen standardnak szamit.
Ha ilyen iranyban gondolkozol akkor is standard.(sot ...)
Ha azert erettsegiztel infobol,mert nem tudtal 5. targyat talalni mast, akkor szamit jonak,mas esetben semmikepp
6/9 A kérdező kommentje:
X'D
2012. jún. 23. 21:42
7/9 anonim válasza:
?:)
Ird ki kerdesben (ugyis szeretsz kerdezni:P) tudnak e olyat aki elorehozott erettsegi utan nem 5ost ert el?
Ertelmes ember nem erettsegizik 1-2evvel korabban ha azt a targyat nem tudja 5os szinten.
8/9 A kérdező kommentje:
xdxd ahhha xd
2012. jún. 23. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!