Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Informatika szóbeli érettségi?...

Informatika szóbeli érettségi? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Figyelt kérdés
Üdv, valaki akinek már meg van az info érettségije vagy ért a dolgokhoz tudna segíteni utoljára hagytam az infót mert egy tételem sincs kész belőle és 25. kell mennem szóbelizni az lenne a problémám hogy megvannak a témakörök, de nem tudom mikről kellene beszélni bennük.. elég hülyén van megfogalmazva minden vagy csak én nem értem .

2012. jún. 10. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2012. jún. 10. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Kidolgozott tételek kellenek neki.
2012. jún. 10. 22:18
 3/6 A kérdező kommentje:

hát van 20 kb 2-3 db-ot kibírtam dolgozni..

de itt van egy a sok közül

Az új kommunikációs technológiák és ezek társadalmi hatásai. Etikai kérdések ezek alkalmazásánál.

2012. jún. 10. 22:18
 4/6 A kérdező kommentje:
nem kidolgozott tétel kell csak nagyjából hogy miről kell beszélni egy adott tételnél.
2012. jún. 10. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:

www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/ketszintu_erettsegi_2012maj/info_oh_kozep_szobeli_tematika_2012maj.pdf

Én emeltet tettem pénteken, a felkészülés az internetes tételek illetve Holczer József Informatika Szóbeli Érettségi c. könyve alapján történt. Ami még segít, ha valakinek (esetleg tükör) próbálsz 10 percet beszélni egy témakörről.

2012. jún. 10. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Na így talán jobb a link.

2012. jún. 10. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!