Felvételizők! Izgultok, hogy felvesznek-e vagy biztosak vagytok a dolgotokban?
Figyelt kérdés
Hova jelentkeztetek?2012. júl. 12. 20:12
1/24 anonim válasza:
Én biztos vagyok :D 467 pontom lett, ahova jelentkeztem, tavaly 330 körül kellett :)
2/24 anonim válasza:
452 pont és BME Energetikai mérnök, egyelőre nyugodt vagyok de érhetnek még (kellemetlen) meglepetések
3/24 anonim válasza:
halálosan magabiztos vagyok :) 9 első helyes jelentkező van,311 ponttal tuti felvesznek EKF-re ifjúság segítőnek xd :)tavaly valami 260 pont volt a webprog alsó határa,simán megvolt,+- 1-2 egység diferencia volt a kettő között 2011-be :D
4/24 anonim válasza:
460 elte anglisztika ;) simán benn vagyok.
5/24 anonim válasza:
Majdnem 490, biomérnöki. Sztem én is megvagyok :D
6/24 anonim válasza:
Én teljesen biztos vagyok a dolgomban. Mivel 400 ponttal az orvosi konkrétan esélytelen :( ennél fogva nem is izgulok, bár kíváncsi vagyok, mert a ponthatárokon fog meglátszani, hogy vajon tényleg olyan rosszak lettek e az érettségik, mint ahogy nagyon hangoztatják.
7/24 anonim válasza:
szerintem mi vagyunk az élő példák rá a 490-es kollégával/kolleginával hogy NEM volt olyan nehéz az érettségi :D a barátaim nagyrésze 440 felett van... iskolafüggő.
8/24 anonim válasza:
nyugodt vagyok, 130-cal több pontom van, mint amennyi tavaly volt a ponthatár.
9/24 anonim válasza:
jézus mária,tiszta hülyének érzem magam......
10/24 anonim válasza:
Én picit izgulok....40 ponttal van több mint ami tavaly volt...remélem ennyit nem emelkedik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!