Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételizők! Ti hogyan...

Felvételizők! Ti hogyan vészelitek át azt a rengeteg időt a ponthúzásig?

Figyelt kérdés

Próbáltok inkább nem is gondolni a ponthatárra? Vagy más módszeretek van?

Én nagyon ideges vagyok, minden nap ezen jár az agyam. Ha valakinek lenne jó ötlete, szívesen venném..

2012. jún. 21. 00:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Eljártam ide-ode, buli, néztem csomó filmet meg sorozatot, olvastam, itthon segítettem, aludtam SOKAT xD

Kb. ennyi, hiába hergeled magad amúgy, előbb úgyse tudod meg, nyugodjál le szépen és gondolj másra.

2012. jún. 21. 01:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szokták mondani, hogy a tudatlanság áldás. Szerintem élvezd ki ezt az időszakot. most szó szerint semmi miatt nem kell aggódnod. Pihend ki magad, szórakozz, bulizz!

Ha szükséged van valamire, ami tényleg leköt, vállalj valami munkát. Még pénzt is kapsz érte, és biztos, hogy leköt egy darabig. :)

2012. jún. 21. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Én azt mondom magamnak, hogy mit izguljak, úgyis felvesznek! :D Mondjuk tényleg elég nagy esély van rá, 70 ponttal több van nekem, mint a tavalyi határ :)
2012. jún. 21. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Te amit tudtál, azt megtetted, ez már nem rajtad múlik. Inkább lazíts, élvezd végre a szünetet, pihenj, bulizz. Ez az egy hónap hamar el fog röppenni. Aztán meg, ha felvesznek, akkor úgyis amiatt fogsz izgulni, hogy milyen lesz meg sokat fogsz intézkedni, készülődni gondolom. Szóval élvezd ki ezt az 1 nyugis hónapot, mert aztán sokáig nem lesz újra ilyen. :)
2012. jún. 21. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Pff, biztos velem van a baj, de én január óta a júliust várom, hogy se az érettségi, se a felvételi ne legyen már előttem, és ne tudjam, hogy mi van. XD Ha lehetne, megállítanám az időt, és ebben az édes tudatlanságban élném le az életem, de lehet, hogy csak azért, mert kétszer felvételiztem már, és mindig egy vagy két ponttal csúsztam le. ^^" Nem igazán él bennem a remény, hogy idén jobb lesz, és felvesznek, úgyhogy inkább kiélvezem, hogy baromira nem tudom, hogy sikerült, és mit kavarnak idén a pontokkal megint. :D
2012. jún. 24. 15:27
 6/7 anonim válasza:
hát..nekem június 27-én lesz az utolsó szóbelim, este bankett, másnap hajnalban irány a balaton pár napra, utána hegyalja, amit 3-4 nappal hamarabb kezdünk, 22-én hazajövök, utána 24-én pedig már ponthúzás... és már most azon mérgelődöm, h ponthúzás után rögtön itt az augusztus, és már alig van időm szeptemberig. jézusom!!! na ezért nem szeretek aludni.
2012. jún. 26. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Imádkozással.
2012. jún. 27. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!