Pestre költözött főiskolások, egyetemisták! Mennyi idő alatt rázódtatok bele a pesti életbe?
Én egy Pesttől 220 kilométerre lévő 70 000 lakosú városban élek szóval a városi lét nekem nem okoz nagy gondot (persze tudom hogy ezt nem lehet összehasonlítani Pesttel). Valószínű hogy Pesten leszek főiskolás ezért is vagyok kíváncsi a véleményeitekre. Mennyi idő míg beleszoktatok a pesti életbe? Könnyen megtaláltátok a helyeteket?
Várom tapasztalataitokat, véleményeiteket. Bármi érdekel ezzel kapcsolatban.
Válaszaitokat köszönöm:D
Én Szegedről költöztem Pestre egyetem miatt. Már voltam itt elég sokat régebben, nagymamához jártam nyáron :) de így állandóra egész más...
Eleinte furcsa volt, és meglepő :) Szerencsére a nagyobb helyeket (blaha tér, pályaudvarok, gellért hegy, stb) már ismertem, így könnyebb volt tájékozódni és tömegközlekedni, de a jó teaházakat és kocsmákat az új barátok és haverok mutatták meg. A többit (lovaglási lehetőség, tesco és hasonlók a közelben, hobbi-boltok...) én kerestem meg neten magamnak :)
Ha az egészet nézzük, akkor nekem sem kellett 1-2 hónapnál több ahoz, hogy rendesen megszokjam :) Nem annyira ilyesztő, mint sokan képzelik.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!