Mennyire szokás még a hátratett kézzel ültetés az iskolában manapság?
Figyelt kérdés
...és neked kellett? (Év/osztály)2012. júl. 8. 11:17
1/5 reptoid válasza:
Mi van?
Szerintem mondjuk ezzel mindent elárultam :D
3/5 anonim válasza:
Bár én már rég voltam általános iskolás, de nem hiszem, hogy lenne még ilyen. Annyira hajtják a gyerekeket, hogy pár hónap alatt beléjük verjenek annyi tananyagot, amit régen évekre osztottak el, hogy inkább jegyzetelnek szerencsétlenek, füstöl a papír...
4/5 anonim válasza:
Én most 17 vagyok, és általánosban a 75 éves begyepesedett napközisnéninél bizony volt, hogy így kellett ülni... de ennek semmi értelme! Kedvesen szigorú neveléssel, motivációval el lehet érni a fegyelmet ilyenek nélkül is
5/5 anonim válasza:
Én is 17 vagyok, általánosban első 4 évben volt hozzá szerencsém. Az indok pedig: magyarázat közben ne görnyedjünk a pad fölött, inkább húzzuk ki magunkat, ez pedig úgy a legegyszerűbb, ha a kezedet a szék támlája mögé helyezed és feszíted magad hátra. Idővel megszoktuk és szó nélkül csináltuk. Talán még igaza is volt a tanárnak. Ennek ellenére ma már biztosan nem ülnék így, mert kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!