Gyakorlati felvételi, elbeszélgetés. Milyen ruhában szokás menni?
hú nem 2-án mész véletlenül?
amit leírtál, az jó lesz! :)
hát a színeket azért ne vidd túlzásba. szolídan csak.
én fekete nacit veszek fel, farmer. elegánsabb cipő, felülre még nemtudom.
én 2-án megyek, de én jobban félek magától a beszélgetéstől. :D
Én is félek a beszélgetéstől, pont azért, mert foggggalmam sincs, mit fognak kérdezni. Autodidakta módon készültem rá otthon, semmi tanár, semmi fakultáció, márciusig dolgoztam is, és a főiskola sem volt túl közlékeny, hogy körülbelül mire számítsak, úgyhogy kissé feszült vagyok. ><
De azért köszönöm a gyors válaszokat, bocicsoki2, sok sikert másodikára! :)
nem egy helyre megyünk am? :D
köszi szépen, neked meg holnapra!!!! :)
Én semmiképp nem mennék farmerban, szerintem válassz valami elegánsabb öltözéket! :)
Nem muszáj leragadni a hagyományos fekete nadrág/szoknya és fehér blúz párosnál, más összeállítás is lehet alkalmibb, szolidabb, felvételire megfelelő öltözék. :)
Fehér blúz helyett választhatsz valamilyen halvány, szolid blúzt vagy csinos felsőt (pl. barack, bézs, halványkék stb.), vagy fekete nadrág/szoknya helyett sötétkék, szürke stb.
A lényeg, hogy összességében visszafogott, elegáns megjelenésed legyen. Szerintem ebbe a kategóriába nem tartozik bele a farmer nadrág.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!