Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi és milyen tanszerek...

Mennyi és milyen tanszerek kellenek egy 9. osztályosnak?

Figyelt kérdés
És a kötelező cuccokon kívül még mit vegyek?:) Nagyon szeretek sulira vásárolni, és már most elakarom gondolni hogy mi kell, és nem akkor rávágni és a végén rosszat megvenni. :)

2012. júl. 8. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
ha kolis vagy, akkor cigitöltő :D :D
2012. júl. 9. 15:42
 12/14 anonim válasza:
100%

én is ezen gondolkodtam és egy csomó minden eszembe jutott lehet hülyének néztek de nekem így teljes a suli:)

-kockás füzet:5

-sima füzet:2

-vonalas füzet:10

-szótár:2

-esetleg új tolltartó

rotring

tollak

radír

rotringhegy

hibajavító

könyvekre cimke

pici ragadós lapok amiket könyvjelzőnek használok

mappák

órarend

szines ceruzák

körző

jegyzettömb

szines filctollak

alkoholos filc

4 szinű toll(kis csalás:$)

2-3 grafit

könyv csomagoláshoz átlátszó fólia

ellenőrző borító

leckefüzet még jól jöhet bár én soha nem használom

szövegkiemelő

vonalzók

rajztömb

hegyező

jegyzetfüzet

egy jó számológép

határidőnaplá(sokat segít)

nagyjából ennyi :D

2012. júl. 27. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

-10. válaszoló vagyok-

Utolsónak üzenem: neked aztán van időd bőven :D Egyébként tökéletes a listád, nem hiszem, hogy bármi is kimaradt volna belőle. Ja igen, egy extra méretű táska, amibe mindez belefér :D

Amit én javasolnék, az egy olyan határidőnapló, amibe minden naphoz tudsz írni jegyzeteket (dogák, nagyobb felelések - ha szólnak előre -, iskolai rendezvények, beszámolók leadásának határideje stb.), hidd el, hasznos. Először azt hittem, nincs értelme, soha nem írtam bele semmit, de most már nem tudnék nélküle élni (12.-be megyek most). Számológépet, ha van rá keret, inkább vegyél drágábbat (de szöveget ne tudjon megjeleníteni, mert érettségin nem használhatod - igazából fogalmam sincs, hogy azok hogyan néznek ki, de állítólag létezik :D ), mert megkönnyíti az életed, főleg 11-12. osztály környékén. Én nem vettem, utolsó évre már nem is fogok, de néha jól jönne.

És egy jó tanács: ha már tudod, hogy "mi szeretnél lenni, ha nagy leszel", a szükséges tantárgyakra ne sajnáld az időt és az energiát, könnyebb érettségi előtt ismételni, mint megtanulni X számú könyvet.

Élvezd a nyarat, amíg lehet, ne a sulival törődj! :)

2012. júl. 27. 14:00
 14/14 anonim válasza:
100%
hát nyáriszüneti este összeírogattam meg így átgondoltam hogy tavaly meg azelőtt miket használtam és még mindig gondolkodom hogy kell e valami:D
2012. júl. 27. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!