Mennyi és milyen tanszerek kellenek egy 9. osztályosnak?
én is ezen gondolkodtam és egy csomó minden eszembe jutott lehet hülyének néztek de nekem így teljes a suli:)
-kockás füzet:5
-sima füzet:2
-vonalas füzet:10
-szótár:2
-esetleg új tolltartó
rotring
tollak
radír
rotringhegy
hibajavító
könyvekre cimke
pici ragadós lapok amiket könyvjelzőnek használok
mappák
órarend
szines ceruzák
körző
jegyzettömb
szines filctollak
alkoholos filc
4 szinű toll(kis csalás:$)
2-3 grafit
könyv csomagoláshoz átlátszó fólia
ellenőrző borító
leckefüzet még jól jöhet bár én soha nem használom
szövegkiemelő
vonalzók
rajztömb
hegyező
jegyzetfüzet
egy jó számológép
határidőnaplá(sokat segít)
nagyjából ennyi :D
-10. válaszoló vagyok-
Utolsónak üzenem: neked aztán van időd bőven :D Egyébként tökéletes a listád, nem hiszem, hogy bármi is kimaradt volna belőle. Ja igen, egy extra méretű táska, amibe mindez belefér :D
Amit én javasolnék, az egy olyan határidőnapló, amibe minden naphoz tudsz írni jegyzeteket (dogák, nagyobb felelések - ha szólnak előre -, iskolai rendezvények, beszámolók leadásának határideje stb.), hidd el, hasznos. Először azt hittem, nincs értelme, soha nem írtam bele semmit, de most már nem tudnék nélküle élni (12.-be megyek most). Számológépet, ha van rá keret, inkább vegyél drágábbat (de szöveget ne tudjon megjeleníteni, mert érettségin nem használhatod - igazából fogalmam sincs, hogy azok hogyan néznek ki, de állítólag létezik :D ), mert megkönnyíti az életed, főleg 11-12. osztály környékén. Én nem vettem, utolsó évre már nem is fogok, de néha jól jönne.
És egy jó tanács: ha már tudod, hogy "mi szeretnél lenni, ha nagy leszel", a szükséges tantárgyakra ne sajnáld az időt és az energiát, könnyebb érettségi előtt ismételni, mint megtanulni X számú könyvet.
Élvezd a nyarat, amíg lehet, ne a sulival törődj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!