Főiskolára milyen "tanszerek" kellenek?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdésért.2010. júl. 31. 12:44
1/10 anonim válasza:
toll és papír.
Ha koliban laksz, akkor notebook sem árt.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem koleszos leszek. De a notebook már megvan.
2010. júl. 31. 12:51
3/10 anonim válasza:
Hát ha nem mérnöki szak, ahova azért kell néhány eszköz rajzoláshoz, akkor valóban csak toll meg papír. Vagy helyettük egy laptop. Vagy ha nagyon jónak érzed magad, akkor semmi. A könyveket úgyis év közben fogod beszerezni, onnantól meg te döntöd el, hogy az előadásokon mennyit és hogyan jegyzetelsz.
4/10 A kérdező kommentje:
A könyveket a suli adja vagy nekünk kell megvenni? Vagy könyvtár?
2010. júl. 31. 13:00
5/10 anonim válasza:
Neked kell beszerezni, vagy könyvtár, bár a könyvtárakat általában elég jól kifosztják tankönyvek terén. A legtöbb iskolának van saját kiadója ahol a saját tanáraik által publikált könyveket meg tudod venni, de lesz olyan, amiért könyvesboltba kell menni, és bizony elég húzós ára szokott lenni ezeknek a könyveknek. Ha teheted, szerezd be ismerősöktől, vagy vegyetek meg többen 1-1 darabot, aztán valahol fénymásoltassátok le a könyveket, az eredeti könyvár töredékéért meg lehet úszni, csak van olyan tanár, aki ha másolt példányt lát meg valakinél, abból rendes balhét csinál, szóval óvatosan kell bánni az ilyen dolgokkal.
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerem a leendő csoporttársaimat.
2010. júl. 31. 13:25
7/10 anonim válasza:
Majd fogod. A könyvekre úgysem lesz szükség kb. október elejéig, sőt sok tárgyból elég lesz beszerezni a vizsgaidőszakra, mert számonkérés ugye maximum zh van, de az meg csak 1-2 félévente, és azokra az előadás anyagából is fel lehet készülni, nem kötelező hozzá a könyv.
8/10 anonim válasza:
nekem első évben jó ha 2 tankönyvem volt, amit meg is vettem. többire vagy nem kellett, vagy ott volt a moodle.
igazából semmi különösre nincs szükséged.
9/10 anonim válasza:
Tankönyvet vagy megveszed, vagy lemásoltatod belőle a kellő részeket, vagy könyvtárból veszed ki, esetleg felsőbb évestől veszed meg akinek már nem kell. Nem árt egy két füzet meg írószer. Sok tanár az internetre rakja a jegyzetét, azt tanulhatod laptopról, vagy kinyomtathatod.
10/10 anonim válasza:
Én agráros voltam. Elvoltam tollal, radírral, ceruzával, vonalzó körző párossal, meg spirál vagy tűzött füzetekkel. Volt csoporttársam közül egyik laptopra gépelt, és volt aki meg mappa-toll-írólap kombóval elvolt(az illető szabad kézzel is jól tud rajzolni, és később Pestre ment az ottani egyetemre táncművészeti szakra, mert több lábon áll).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!