Megkaptátok már a regisztrációs csomagot? (hátrányos helyzetűek)
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 18:44
21/36 anonim válasza:
Szerintetek,ha mondjuk nem fogadták volna el a kérelmet és mondjuk a maradék 4500 Ft-ot be kellene fizetnem, akkor kaptam volna már valami értesítést?
Mert ha ma postázzák ki akkor hétfőre ér ide... De én hétfő hajnaltól nem leszek vasárnap délutánig itthon :/
22/36 anonim válasza:
én azért kérdeztem meg őket levélben h elfogadták-e,de ha felmész a felvi.hu-ra és az e-felvin megnézed h elfogadták-e akkor nincs miért aggódnod :)
23/36 anonim válasza:
én is írtam most nekik, meg felvin azt írja, hogy feldolgozva :) Akkor gondolom az lenne, hogy elutasítva :)
Ajj mennyi gond van ezzel az egésszel :D
25/36 Joey242424 válasza:
Megkaptam. Ezzel am mit kell csinálni? Vissza kell küldeni, vagy csak átnézni kell?
27/36 anonim válasza:
Első vagyok! A barátom is ma kapta meg :)
29/36 anonim válasza:
Nekem is ma érkezett meg :)
Pénteken adták fel elvileg a legutolsó adagot, szal az kedden lesz postázva.
30/36 anonim válasza:
Én is megkaptam! Mondjuk nem vagyok otthon egész héten, szóval ugye nem kell semmit csinálni vele? (Valamit visszaküldeni, igazolni, feltölteni...?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!