Most hogy van az érettségi? Hogy van ez a 10%?
Tudom, sokszor feltették már ezt a kérdést az elmúlt években, de haverom azzal "ijesztget", hogy változtak a szabályok, és idén nem elég 10%-ot elérni szóbelin azért, hogy ne bukj meg.
Mert ugye nekem például 41 pontos lett a német írásbelim, ami -ha jól számolom- 35%!! Most hogy van akkor? Ha ehhez csinálok egy 10%-os szóbelit (3-4 pont), akkor átmegyek, vagy nem? Haverom azt mondta, hogy módosították a szabályokat, és idén már 20%-ot kell elérni szóbelin is. Én úgy tudom, hogy elég a 10% is szóbelin akkor, ha minimum 30%-os lett az írásbelim!! Most akkor hogy van ez??
Köszi előre is!! :)))
legjobban a némettől félek, mert abból nem vagyok jó, na meg hát abból -ha jól tudom- nincsen segédlet :P
és amúgy aki itt már érettségizett: tényleg ennyire nehéz megbukni? meg tényleg segítenek a tanárok? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!