Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol kell letennem a javító...

Hol kell letennem a javító érettségi vizsgát?

Figyelt kérdés

Matematikából nem vagyok elégedett az eredményemmel, és javító vizsgát szeretnék tenni. Úgy tudom, hogy ezt októberben is megtehetem. Ilyenkor egy iskolába gyűjtik a diákokat, és egy ismeretlen tanár javítja ki a dolgozatokat?

Valamint ha javító érettségit teszek valamelyik tantárgyból, akkor új bizonyítványt állítanak ki nekem?

2012. jún. 24. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem egy, hanem néhány iskolába (kisebb városokban lehet, hogy csak egybe). Szeptember 5-éig jelentkezhetsz, itt találod a tudnivalókat: [link]

Ha viszont vársz egy évet, akkor jelentkezhetsz a saját iskoládban is.

Bizonyítvány csak egy jár az életben, a további vizsgákról tanúsítványt kapsz, ki van hagyva neki a szép füles hely a bizonyítványodban, ahová majd beillesztheted. Hajrá!

2012. jún. 24. 16:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2012. jún. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!