Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbelin mi alapján döntik...

Szóbelin mi alapján döntik el, hogy ki melyik napra jut?

Figyelt kérdés

ABC? Vagy a választott tantárgyak külön-külön? Esetleg nyelv külön van?

Illetve a tantárgyaknál általában az idegen nyelv az első??

Amikor még nem volt meg az írásbeli attól is izgultam, amikor már ott voltam lehiggadtam. A szóbeli se lesz vészes? Hangulat miatt kérdezem.

2012. jún. 23. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
álltalába ABC dönti el,hogy mikor vizsgázik.aműgy nem kell parázni,nem vészes,pedig mindenki azt gondolja hogy kuva nehéz.utána meg elhiszi hogy semmiség az egész.
2012. jún. 23. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszerre ment az akinek ugyanabból kellett érettségiznie, ugyanannál a tanárnál. Ezeken a csoportokon belül abc sorrend volt. Aki kezdi az egészet az nyelvvel kezd, utána már nem szóval mikor hogy. Nem vészes az egész, rendesek szoktak lenni. Az ő érdekük is hogy jó eredményed legyen.
2012. jún. 23. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Regényt kéne írni róla, hogy benne legyen az összes szempont, ami előfordulhat a beosztásnál. Reménytelen felsorolni. :-) De pl. számít, hogy ha egy tanárnak három vizsgázója van, az ne három napra legyen elszórva, hogy fenn lehessen tartani a vizsga folyamatosságát, igazodni a többi osztály érettségijéhez, és még egy csomó minden. Egyáltalán nem kell mindenkinek a nyelvvel kezdenie, de reggel szerencsés azzal indítani, hogy hamarabb lehessen kezdeni. És még menet közben is változhat a sorrend, ha szükséges. Én például azonnal változtatok, ha azt látom, hogy veszélybe kerülne a vizsga folyonossága. Akár mert póttétel volt, akár mert késett valaki, akár mert nem láttak előre valamit a beosztásnál.
2012. jún. 23. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:

En levelezo vagyok. Harom napra vagyunk kiirva es kb 15en vagyunk.:/

Valasztott mkinek ugyan az. Nyelv ami kulonbozo, 6 angolos ( koztuk en is), maradek nemetes. Abc-be sajnos eleg hatul vagyom...de jo lenne ha odamegyek szerdan akkor aznap letudni...:/

2012. jún. 24. 00:41
 5/6 anonim ***** válasza:
én is elég hátul voltam a névsorba,és az utolsó nap délután kerültem sorra.nekünk is 3 napos volt,és 7főn reggel mondták meg,hogy ki mikor vizsgázik.
2012. jún. 24. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szinte minden iskolánál más és más. De majdnem mindenhol az idegennyelvvel kezdenek.

A mi sulink úgy csinálta, hogy azok mentek előre, akiknek sok tantárgyuk volt, meg akiknek volt kísérlet is.( biosz, kémia)

Nem lesz vészes, nyugi. Itt egy kicsit is jobb érzésű tanár jól fog pontozni és nem kérdez nehéz kérdéseket.

Csak ügyesen és határozottan. :)

2012. jún. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!