Jelenleg munkaügyis tanfolyamot végzek. Ha találtam munkát ahol be is jelentenének, akkor ki kell-e fizetnem a tanfolyam díját? Mert ugye a kettőt egyszerre nem végezhetem. Viszont többet keresnék.
ÉN már több ilyen munkaügyis tanfolyamon is voltam. Az elsőnél lehetett dolgozni is a tanfolyam mellett ha nem ütköztek időben de akkor nem jár a keresetpótló juttatás. A tanfolyam díját nem kellett visszadni egyiknél sem viszont nem örülnek az ilyennek mert miattad esett ki egy olyan ember aki szivesen elvégezte volna a tanfolyamat végig.
Azért a tanárodtól megkérdezheted mert tanfolyamonként változhat de szinte biztos hogy nem kell megtéritened
Az első válaszolónak,
Nehéz?attól függ hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, én pl most nyelvvizsga felkészitőre járok alapoktól mert még sosem tanultam angolt és 7 hónap múlva nyelvvizsgázom, elég sokat kell tanulni mert hajtanak :)
a szakmák nem nehezek ,meg az a jó hogy ott mindenkinek tanároknak vizsgáztatóknak az az érdeke hogy minél többen átmenjenek szóval sokat segitenek ,meg nem szokás megbuktatni senkit kivéve ha tényleg 0 felkészültség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!