Szerintetek megéri elvégezni egy három hónapos babysitter tanfolyamot? El tudnék vele helyezkedni külföldön?
A tervek szerint még idén kiköltözünk a testvéremmel Angliába; valakitől itt azt a tanácsot kaptam, hogy nagyobb esélyem van elhelyezkedni, ha van egy szakma a kezemben. Nekem viszont csak érettségim van, pluszba hozzá jól beszélek két nyelven is, egyet pedig még tanulgatok.
Ezért gondoltam, hogy elvégzek valami gyorstalpaló tanfolyamot; a honlapon azt írták, külföldön is elfogadják a papírt, amit adnak.
Szerintetek megéri elvégezni egy ilyet?
Előre is köszönöm. :)
Persze, itt a honlap:
Remélem, hogy tényleg külföldön is ér valamit a bizonyítványuk; itt a leírásban említik a külföldi pénzkereseti lehetőséget, illetve lehet angol nyelvű tanúsítványt igényelni, ezért gondoltam, hogy talán megéri elvégezni.
Csak engem kicsit aggaszt, hogy csak három hónapig tart; a legtöbb tanfolyam legalább 10 hónapos. :S Mondjuk nekem ez nagyon kapóra jönne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!