Lehetséges lesz ez az új felsőoktatási törvény mellett?
Figyelt kérdés
Most felvételizem mesterképzésre és 2 képzés között vacillálok. Most épp arra jutottam, hogy beiratkozom az egyikre (valószínűleg mindkettőre felvennének, de az egyikre biztos), jövőre pedig a másikra, tehát az első képzés 3. félévében kezdeném a másikat. Mindkettő államilag támogatott képzés. Ha jól tudom, eddig meg lehetett azt csinálni, hogy akkor az egyiket elcsúsztattad az egyszerre végzés miatt, és így nem kellett fizetni az egyik diplomáért sem, és nem is számított dupla félévnek. Viszont valahol olvastam, hogy ez is változik az új törvény miatt. Valaki tud erről valami biztosat? Esetleg a törvényben hol találom az erre vonatkozó részt? Mert keresgéltem, de nem találtam, és most sajnos nincs időm végigolvasni a törvényt az elejétől a végéig. Előre is köszi!2012. jún. 21. 13:27
1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy azzal tisztában vagyok, hogy a hallgatói szerződés aláírása miatt megvan határozva, hogy a képzés idő 1,5-szerese alatt kell elvégezni a tanulmányokat, hogy még ne kelljen fizetni. Ebben az esetben pedig akkor 3 év alatt, tehát még pont beférne.
2012. jún. 21. 13:30
2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam már a választ, úgyhogy tárgytalan a kérdésem.
2012. jún. 21. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!