Milyen egy óra az egyetemen, főiskolán?
Figyelt kérdés
Mit kell oda vinni? Úgyértem, úgy mint gimiben, hogy mindegyikre könyv-füzet? Vagy csak füzet? És könyvet például honnan kapjuk? Meg mennyi ideig tart egy óra? És kábé naponta hány óra van? És az emberek (vagyis a lányok) milyen táskával mennek? Ciki lenne a gimis hátizsákom, mindenki oldaltáskát hord? Vagy ez hülyeség?:) Ja és jegyzeteket csak azok vásárolnak, akik nem járnak be az órákra, és nem jegyzetelnek, vagy az mindenkinek kell?
Bocsi a sok kérdésért, de totál hülye vagyok ehhez :) Köszi, ha válaszoltok!
2009. júl. 6. 10:46
21/25 anonim válasza:
hát nálunk van 3 órás szeminárium, meg 4 órás gyakorlat
ez általában nem jellemző?
23/25 anonim válasza:
Én levelezőn tanulok, nálunk minden tárgyat 15 órában tanítanak, 3*4 órás meg egy 3 órás előadás van.
24/25 anonim válasza:
Az egyetemen már felnőt temberek vannak, legalábbis annyira érettek hogy ne legyen ciki köztük, hogy jujj most nem ilyen cuki kis ridikülöd van hanem egy hátizsákod, ami sokkal kényelmesebb mivel jobb a súlyeloszlás...nem csak egy pánt vág bele eaz egyik válladba, ha sok a cucc inkább ajánlom a hátizsákot, de ez nem jellemző, mivel a könyv nem nagoyn kell az órákra, a füzeteket meg tényleg ahog yírták akár Tescos szatyorban is elviheted :D
25/25 A kérdező kommentje:
Azóta már megkezdődött :) És hátizsákkal járok suliba :)
2009. okt. 6. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!