60 tétel 6 nap alatt?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám a lehető leghatékonyabban megtanulni? Igazából van kb 10-15 amiről már tudok beszélni most is, hétfőre kellene őket tudni.

Sikerülhet szerintetek ha holnap elkezdem?

2012. jún. 19. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor nagyobb esélyed lenne ha nem a gép előtt ülnél. Egyébként lehetséges, egyetemen többet is kell tanulni kevesebb idő alatt.
2012. jún. 19. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem tanultad, meg nem is érted miről van szó nem lehetséges. De 40-45öt szerintem meglehet. Tanulj meg amennyit tudsz.
2012. jún. 19. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne röhögtess, egyetemen az két éjszaka kb xD
2012. jún. 19. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetemen a cél a kettes. Egy érettségin gondolom nem.
2012. jún. 19. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaj, naponta ötször jön egy ilyen kérdés. Igen, meg lehet tanulni, de ahhoz nem a gép előtt kell ülni és ezt kérdezni. Különben is, mi változik attól függően hogy milyen válaszokat kapsz? Ígyis-úgyis el kell kezdened és ki kell hoznod magadból a legtöbbet. Az érettségi nem csak tudás, de szerencse is. Nekem is pont ez volt a helyzetem, mivel ebben az egy hónapban csak a biosz emeltre készültem. Voltak tételek amiket nagyon tudtam, voltak tételek amiket nem, és nem szerettem volna őket húzni. Mázlim volt, nagyon jókat húztam, de mindenről tudtam volna azért beszélni elég sokat, mert nekiálltam.
2012. jún. 19. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
1 nap alatt 10 tétel? ne röhögtess. böven meg lehet tanulni.
2012. jún. 19. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!