Angol szóbeli érettségire hány percet adnak?
Figyelt kérdés
Ja és egyik ismerősöm mondja, hogy haverja annyit tudott mondani, hogy el tudta mondani, hogy My name is XY és a képről is csak kb. 2 mondatot tudott és átengedték. Létezik ilyen?2012. jún. 19. 11:02
1/7 anonim válasza:
Létezik. Ha látják hogy tudod, és nem akadsz meg valamint nem ebből áll a feleleted hogy:
"Ööö...hát öööö...." akkor mehetsz is Isten hírével és átengednek :D
2/7 A kérdező kommentje:
az kemény, remélem engem is átrugdosnak 10%-al és boldog leszek :D
2012. jún. 19. 11:21
3/7 anonim válasza:
Ennyivel komolyan átengedték??:O De jó is lenne...én lehet mondjuk a képről se fogok tudni..:D
Am ha vmi szabadidős tevékenység van a képen akkor azt jelenti,h beszéljek a hobbimról, meg h mit szeretek csinálni?
4/7 A kérdező kommentje:
Én se tudom, azzal nyugtatgatom magam, hogy leérettségiztek már nálam hülyébbek is. :D
2012. jún. 19. 14:13
5/7 anonim válasza:
Szabadidős tevékenység...Igen a saját hobbidról, de ha arról nem tudsz egy mukkot se mondani, akkor se ÖÖÖÖ-zz :) Hanem a képről beszélj :D:)
6/7 anonim válasza:
Hat mar nekem sincs sok..remelm birom ooo-zes.nelkul
7/7 anonim válasza:
Én holnap megyek, nem akarok ööö-zni :D
de már rohadtul unom az összes tételt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!